Breaking news

Containere modulare – alegerea ideala pentru a gama diversificata de constructii

Containere modulare

Daca ai nevoie de realizarea unei constructii in perioada imediat urmatoare si iti doresti o solutie cat mai avantajoasa, atunci cu siguranta ca merita sa iti indrepti atentia inspre containerele modulare. Containerul modular se refera la acea structura metalica avand grosimea peretilor de la 3 mm si pana la 14 mm, oferind posibilitatea de adaptare a acestei structuri metalice pentru realizarea diferitelor tipuri de constructii temporare sau permanente. Dincolo de structura metalica a containerelor, aceste structuri ofera inclusiv posibilitatea de amenajare cu diferite utilitati.

Containere modulare

Caracteristicile containerelor modulare

Pentru realizarea containerelor modulare se folosesc profile galvanizate si grunduite, profile care sunt ulterior vopsite. Aceste cadre robuste fac din aceste containere modulare o structura extrem de rezistenta atat in fata intemperiilor vremii, cat si in fata coroziunii. Mai mult decat atat, datorita faptului ca peretii containerelor sunt realizati din panouri de tip sandwich, panouri izolate pe baza de spuma poliuretanica, aceste containere ofera o izolatie termica foarte buna. Izolatia termica si fonica este completata de faptul ca atat acoperisul, cat si pardoseala containerelor sunt izolate cu vata minerala.

Finisajele interioare ale containerelor pot sa includa lambriuri din PVC de diferite grosimi pentru tavan, parchet laminat pentru pardoseala, dar si tamplarie PVC pentru ferestre sau usi. De asemenea, in cazul containerelor folosite pentru spatii de locuit sau pentru spatii sanitare se poate apela cu incredere inclusiv la finisaje interioare precum gresie si faianta. Nu in ultimul rand, containerele modulare beneficiaza de instalatii electrice si de racordarea la reteaua de alimentare cu apa sau canalizare, in acele locatii unde acest lucru este posibil.

Containere modulare

Scopurile pentru care pot fi folosite containerele modulare

Constructiile realizate pe baza containerelor modulare pot fi folosite atat pentru amplasamente temporare, cat si pentru amplasamente pe termen lung sau chiar avand caracter permanent. Datorita faptului ca aceste containere pot fi unite intre ele sub diferite moduri si cu ajutorul scarilor interioare, exista varianta de a realiza atat constructii pe un singur nivel, cat si constructii avand parter si etaj.

Containere modulare

In acest sens se poate opta pentru containere pentru o foarte mare gama de spatii si constructii. Firmele de constructii pot folosi containerele modulare pentru a oferi muncitorilor pe santiere spatiul unde sa locuiasca temporar. In cazul anumitor domenii de activitate precum alimentatia publica de genul street food sau vanzarea obiectelor de artizanat containerelor modulare pot reprezenta o alegere foarte eficienta. Pentru spatiile de birouri sau chiar sedii de firma se poate opta pentru containere birouri, iar in cazul in care doresti sa iti construiesti locuinta familiei intr-un timp cat mai scurt poti avea in vedere containerele modulare.

Marele avantaj al acestor containere modulare este acela ca aceste structuri pot fi concepute si pesonalizate in functie de dorintele clientului. Altfel spus, in functie de destinatia constructiei si de preferintele in materie de amenajari interioare, dar si in functie de suprafata dorita, firmele care comercializeaza astfel de containere birouri pot sa ofere clientilor o gama foarte variata de produse. Pentru o oferta numeroasa si diversificata poti accesa www.containeremodulare.ro.

 

 

>