Breaking news

Construcțiile ilegale pe plajele din stațiuni, demolate

Autoritățile locale și centrale au început de astăzi, demolarea comnstrucțiilor ilegale amplasate pe plajele din stațiunile de la malul mării.

demolari-constructiiAcţiunea a început la ora 7.00, simultan în toate cele trei staţiuni, iar la demolare participă reprezentanţi ai ministerului, ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi ai Prefecturii Constanţa, fiind asistaţi de către jandarmi, transmite mediafax.ro

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, este vorba despre şase construcţii din Vama Veche, trei din Costineşti şi două din Mamaia. Potrivit ofiţerului pentru relaţii cu presa al Grupării de Jandarmi Constanţa, lt.Codrin Popoiu, acţiunile de demolare se desfăşoară fără probleme deosebite, doar la una dintre locaţiile din Costineşti existând o opoziţie verbală din partea angajaţilor.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, săptămâna trecută, la Constanţa, că s-a ajuns în situaţia ca ministerul să intervină în demolarea construcţiilor ilegale de pe litoral deoarece până în prezent nu au fost luate măsuri în acest sens.