Breaking news

Constantin Butuc Studio, emblema amintirilor imprimate

loading...

Ca orice trecător prin viaţă ne agăţăm de momente în speranţa că le vom prelungi şederea în viaţa noastră. Totul se spulberă cu mult prea repede faţă de ce credeam. Cu firescul nu ai cum să te pui şi totuşi îi găseşti de hac. Fotografiem fiecare colţişor, fiecare pas în speranţa că peste ani vom retrăi acele clipe, inspirate de un cadru imortalizat în trecut. 

Constantin Butuc StudioArta fotografică nu este nouă, însă se reinventează de fiecare dată. Aşa l-am găsit şi pe Constantin Butuc Studio, fotograf de profesie, cu o echipă de cameramani şi profesionişti în spate, pregătiţi să facă faţă oricărui nou val de trenduri.

Mărturisesc cu seninătate că este o muncă care îi mulţumeşte mai presus de orice, pentru că de fiecare dată au parte de un alt cuplu, de un alt eveniment. Sunt inspiraţi de cadru, de oameni, de culori şi fiecare sesiune foto este o altă poveste.

Întrebăm, mânaţi de o curiozitate maximă, cum supravieţuieşte un astfel de domeniu. Primim un răspuns mai mult decât bine punctat: Fotografia imprimată nu moare, nu cunoaşte sfârşit. E drept că reinventăm totul, oferim spre exemplu fotografii în stil digital şi totuşi preferinţele în materie de fotografie imprimată, de genul albumelor încă există.

Care le este secretul până la urmă?

Se disting pe piaţa de profil prin stilul lor unic, prin pasiunea cu care lucrează şi rezultatele uimitoare oferite. Fotografii care îţi taie răsuflarea, la propriu.

Privind, îţi dai seama că zicala fotografiei care ţine loc de o mie de cuvinte este mai mult decât adevărată.

Fotografie şi videografie artistică

Ca orice om ce lucrează în slujba artei, Constantin Butuc Studio nu se dezice de la premisa sa: fotografia trebuie să exprime sentiment, trăire. Aşa că surprinde în cadre mai mult decât o simplă imagine. Au trucul lor, deşi evenimentul în sine oferă trăiri care le aduc cuplurilor şi personajelor o altă sclipire a chipului.

Când imprimă o fotografie, când realizează un album trebuie să aibă chiar ei expresia mulţumirii a ceea ce au realizat şi mai apoi cei cărora le oferă materialele.  În materie de fotografie se axează, după caz, pe un stil unic şi potrivit.

Fie vorba de cel romantic, de cel urban, contează ca postura captată să fie cea de o valoarea estetică. În materie de filmare se dedică unui proiect complex care să facă parte din aria de materiale cinematografice. Spun ei, au o altă viziune asupra acestor segmente şi tocmai de aceea au şi parte de aprecierea publicului.

Dovedind încă o dată că indiferent de vremurile moderne în care trăim fotografia nu cunoaşte un punct de sfârşit, Constantin Butuc Studio se înscrie în lista profesioniştilor.

Fotografi de valoare, cameramani de excepţie, echipa are blazonul calităţii şi al artei imprimate.

Ei îţi creează amintiri ce merită bine păstrate de-a lungul timpului, compania ta la eveniment la care merită să insişti pe trăiri intense.

În numele unicului care descrie totul, unici se doresc şi ei prin muncă pe care o fac.

loading...