Breaking news

Constantin Apostol: România, o ţară dezbinată, cu oameni trişti. Din iubire pentru ţara mea, am ales să candidez la funcţia de deputat

Constantin Apostol, de profesie inginer, a decis să intre în hora politică, ca şi candidat la Camera Deputaţilor în judeţul Constanţa, din partea Noua Românie, întruât nu mai poate sta pe margine, nepăsător, să vadă cum semenii săi sunt tot mai dezbinaţi, trişti şi fără speranţa că ceva bun se va întâmpla în România.

“Provin dintr-o familie simplă dar cu foarte mult bun simţ, o familie cu coloană vertebrală care știe ce înseamnă munca grea. Am început să muncesc încă de tânăr, de la vârsta de 14 ani când m-am angajat prima dată. Nu m-am ferit niciodată de muncile grele. De-a lungul timpului am avut ocazia să lucrez și în afara țării unde am văzut o altfel de lume, o lume civilizată, cu oameni onești, binevoitori și plini de energie iar lucrul acesta îl doresc și în țara mea“, a declarat Constantin Apostol pentru exclusivNEWS.ro.

De profesie, Inginer Transport Maritim și Fluvial, a decis să intre în Noua Românie pentru că este ferm convins că acest partid este calea schimbării reale în România.

Am intrat în Partidul Noua Românie deoarece am găsit un partid curat, cu oameni bine intenționați, fără traseiști politici, cu un program politic bine structurat, transparent și cu o viziune de viitor care m-a convins să  vin alături de ei și să lupt pentru bunăstarea acestei nații de oameni frumoși dar greu încercați din cauza proastei guvernări din ultimii 31 de ani“, a mai declarat Constantin Apostol.

În privinţa candidaturii la Camera Deputaţilor pentru un loc de deputat în judeţul Constanţa, Constantin Apostol mărturiseşte că a decis să facă acest pas şi să-şi asume o astfel de responsabilitate politică cusperanţa că va readuce fericirea pe chipurile românilor.

“Am decis să candidez la funcția de Deputat de Constanța  nemulțumit de felul cum arată țară în ziua de azi. România este o țară dezbinată cu oameni triști și epuizați, țară pe care o iubesc și care îmi este foarte dragă. Eu, acest om simplu și bine intenționat care mereu am încercat să-mi ajut semenii cum am putut, cu un sfat, cu o vorbă bună, nu vă pot promite că odată ajuns deputat viața noastră a tuturor va fi roz, deoarece acest lucru ar însemna să fac promisiuni electorale pe care poate nu o să le pot îndeplini. Vă pot promite însă că odată ajuns acolo voi face tot ce ține de mine ca interesele țării, interesele cetățenilor acestei țări să primeze și nu interesele personale. De aceea vă îndemn pe toți cei care doriți o schimbare să votați cu Partidul Noua Românie pe 6 decembrie, singura alternativă reală la actuala clasă politică“, a concluzionat Constantin Apostol.

>