Breaking news

Consiliul Județean Ilfov, recompensat cu Premiul de excelență pentru activitatea în Consiliile Județene

Consiliul Județean Ilfov a primit joi seară în cadrul Galei Premiilor de Excelență Administrație.ro, ”Premiul de excelență pentru activitatea în Consiliile Județene”.

Joi seară la Poiana Brașov a avut loc cea de-a opta ediție a Galei Premiilor de Excelență Administrație.ro, un eveniment dedicat în exclusivitate Administrației publice din România, specialiștilor, autorităților și profesioniștilor din domeniu.

Consiliul Județean Ilfov a fost reprezentat la acest eveniment de vicepreședintele, Mihai Barbu, instituția primind a premiul de Excelență.

Acest eveniment a reprezentat o bună oportunitate pentru toți liderii din Administrație să se întâlnească,  să schimbe idei, să inițieze proiecte comune, iar cei mai apreciați dintre aceștia au fost răsplatiți.  Premiul reprezintă și în acest caz în primul  rând o recunoaștere  din partea cetățenilor a unor merite prin prisma proiectelor inițiate și a rezultatelor obținute” a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Mihai Barbu.

Premiile acordate în cadrul Galei Premiilor de Excelență Administratie.ro au răsplatit cele mai bune proiecte și cele mai active persoane din Administrație.

>