Breaking news

Connect Week – reduceri si dupa Black Friday

In urma cu peste 10 ani, din pasiune pentru tehnologie si pe fondul lipsei produselor de profil pe piata din Romania, a luat nastere magazinul online conectica.ro – business de familie, dezvoltat cu drag si atentie. Creat ca magazin de nisa, ideea principala a fost oferirea unei mari diversitati de produse, cu disponibilitate rapida!

conectica_blackfridayDe-a lungul timpului, proprietarii au incercat tot timpul sa tina pasul cu aparitia celor mai noi produse in domeniu, la preturi competitive, aducand tot timpul produse noi in stoc, unele chiar in premiera nationala. Conectica este importator si distribuitor pentru Romania a brandurilor Roline, Value si Delock. Acestea ofera produse certificate ce beneficiaza de garantie de 24 luni, conform normelor in vigoare.

Printre cele mai populare produse in magazin se numara: produsele de retelistica routere, switch-uri, cabluri de retea si multe altele) si cablurile/adaptoarele (cabluri HDMI-DVI, cabluri MHL, adaptoare HDMI etc).

Pentru ca luna octombrie a acestui an a insemnat pentru Conectica implinirea a 10 ani de activitate, acestia au sarbatorit impreuna cu clientii prin doua saptamani de promotii in cadrul capmpaniei “Saptamanile retelisticii”, eveniment care va deveni o traditie anuala!

Iar promotiile nu s-au terminat! In perioada 21-27 noiembrie, Conectica va invita sa ii vizitati, fie online, fie in magazinul de pe strada Vasile Lucaciu 117 din Bucuresti, pentru ca v-au pregatit o campanie speciala: CONNECT WEEK  zeci de produse la preturi reduse, pentru ca, nu-i asa, exista reduceri si dupa Black Friday!