Breaking news

Connect-R povesteşte la audiţiile „România Dansează” accidentul rutier prin care a trecut

loading...

Spectacol, dansatori de elită, muzică de calitate şi emoţie sunt ingredientele care vor umple audiţiile celui de-al doilea sezon al super show-ului „România Dansează”. Cu toate aceastea, criteriile de jurizare ale celor trei membri ai juriului, CRBL, Connect-R şi Monica Petrică, vor fi aspre.

connect-rAspiranţii marelui premiu al show-ului care au venit la audiţii hotărâţi să impresioneze o ţară întreagă cu talentul lor au reuşit să smulgă de la cei trei juraţi cele mai neaşteptate mărturisiri. De pildă, o trupă de breakdance ai cărei dansatori sunt şi foarte buni practicanţi de parkour l-au impresionat pe Connect-R cu talentul lor şi l-au determinat să dezvăluie un moment dificil din viaţa sa.

Am avut un accident de maşină în care nimeni din cei implicaţi nu păţise nimic, dar cu toate astea, eu mi-am fracturat mâna, deşi nu a fost o lovitură puternică”, povesteşte Connect-R.

Juratul a mai mărturisit faptul că nu ar putea niciodată să facă acest sport extrem, parkour, pentru că are cele mai fragile oase, dovadă fiind fractura suferită în urma accidentului rutier prin care a trecut.

Începând din primăvara aceasta, în cel mai nou sezon „România Dansează”, difuzat la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări cele mai spectaculoase dansuri, dar şi cele mai imprevizibile declaraţii făcute de membrii juriului, Connect-R, Monica Petrică şi CRBL.

loading...