Breaking news

Connect-R nu doarme vara pentru că iarna hibernează la Govora și Olănești

În Super Vara lui 21 nici Connect-R nu doarme, asa ca a fost prezent în studioul Radio 21 de pe plaja Celsius Beach din Mamaia alături de prietenul său Răzvan Matache.

Vineri, 13 iulie, artistul a fost invitat să răspundă celor mai îndrăzneţe întrebări şi să ne povestească despre cum stau lucrurile cu somnul.

Chestia asta cu dormitul vara este o regulă de câţiva ani la noi. Doar că anul acesta mi-a venit ideea să o pun în versuri.”, a mărturisit Connect-R. „În schimb iarna rup patul. În luna ianuarie nu am concerte, aşa că dorm. Plecăm la Râşnov, la Govora sau la Olăneşti să ne relaxăm”, a continuat artistul.

În ceea ce priveşte succesul piesei „Vara nu dorm”, Connect-R a spus că „Nu îmi vine să o cânt când o aud la radio. De obicei mă plictisesc repede de piesele mele. Scot piesa, o ascult de câteva ori, văd clipul şi gata!”. Cu banii câştigaţi în urma concertelor îşi plăteşte o parte din ratele pentru apartamentul pe care l-a cumpărat. Nu şi-ar lua niciodată maşină pentru că nu are permis de conducere şi se declară un dezastru la volan.

Întrebat ce mănâncă vara, rapperul a spus că este fanul ciorbiţei de perişoare şi că se hrăneşte cu cel mai bun aliment, berea. În final, Connect-R a cântat LIVE în duet cu Bogdan Ciudoiu!

 

>