Breaking news

Connect-R mărturisește că este dependent de tatuaje

Provocat de Dan Negru să spună dacă are vreo dependență, juratul Next Star, show-ul difuzat de Antena 1, Connect-R, mărturisește: sunt dependent de tatuaje.

Connect-RLa „Next Star”, în ediţia din această seară, juraţii show-ului, Pepe, Connect-R, Lora, Maria Cârneci şi Vasile Muraru, vor fi provocaţi de Dan Negru să mărturisească dacă au dependenţe.

Dan Negru i-a chemat pe membrii juriului pe scenă, i-a aşezat pe scaun în cerc şi le-a acordat cuvântul. Curajos din fire, Connect-R s-a ridicat în picioare şi a recunoscut că este dependent.

„Sunt Ştefan Mihalache şi sunt dependent de tatuaje. Ce bine că s-a născut fata mea, că o să-mi mai pot face încă unul”, a mărturisit Connect-R.

Nici Vasile Muraru nu s-a dezis de la provocarea lui Negru şi a recunoscut că este dependent de dragoste, încurajându-i şi pe colegii săi de juriu să recunoască plăcerea vinovată pe care o au.

Ce au avut de zis despre asta Lora, Pepe şi Maria Cârneci rămâne de văzut la „Next Star” în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Next Star

>