Breaking news

Connect-R își serbează în premieră, ziua de naştere la Sala Palatului cu o mega petrecere

loading...

Pe 9 iunie, Connect-R își face ziua de naștere pentru prima dată la Sala Palatului, megapetrecere aniversara la care aproape 4000 de fani îl pot ura cu ocazia împlinirii a 37 de ani.

Cu adevărat speciale sunt 37 de bilete, atâtea câți ani face solistul, privilegiații urmând săchefuiască împreună cu solistul, în culise, la un party exlusivist.

 Suplimentul aniversar ”Meet and greet”, ce poate fi achiziționat cu oricare bilet valabil, costă 370 ron și cuprinde accesul la petrecerea exclusivistă ce urmează spectacolui, garantează o îmbrățisare a artistului, de asemenea, o poza și un tricou cu autograf. Intitulat ”Eu sunt Ștefan”, după numele său din ”buletin”, Ștefan Mihalache, spectacolul de pe 9 iunie de la Sala Palatului va fi modul artistului de a mulțumi celor ce l-au făcut mare pe Connect-R dar și cea mai sinceră și transparentă întâlnire cu omul din spatele vedetei, Ștefan, artistul.

”Am decis ca abia la 37 de ani să susțin primul meu concert la Sala Palatului pentru că abia acum am reușit să mă cunosc cu adevărat, după ce am fost și sus și jos și m-am observat în ambele ipostaze. Ce mod mai frumos de a îmi sărbători ziua de naștere decât alături de cei care m-au făcut cine sunt astăzi? E pentru prima oară când de ziua mea voi avea si familia și prietenii și fanii într-un singur loc”, spune artistul ale cărui succese, amintim ”Vara nu dorm”, “Da-te-n dragostea mea”, “Noi ne potrivim” ori “Semne” (feat. Andra) s-au aflat în majoritatea clasamentelor muzicale în ultimii ani.

loading...