Breaking news

Connect-R dezvăluie sacrificiile pe care mama sa le-a făcut ca să-l crească

loading...

Dan Negru va încheia în această seară ultima ediţie a acestui sezon al celui mai longeviv quiz show, „Te pui cu blondele?”, de la ora 20:30, la Antena 1, ediţie în care Monica Anghel, Connect-R şi Maria Cârneci vor ţine piept armatei de blonde în războiul culturii generale.

connect-r - te pui cu blondeleAsistentele păcătoase ale lui Capatos, dar şi alte nume din showbiz au concurat cot la cot cu blondele show-ului. Pentru a nu încheia sezonul fără ca telespectatorii să afle ce meserie au la bază frumoasele concurente, Dan Negru le-a provocat pe Loredana Chivu, Ana Maria Mocanu, Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu să mărturisească ce ar face dacă nu ar mai fi asistente de televiziune.

Astfel, Sânziana Buruiană ar fi economistă, Ana Maria Mocanu make-up artist, iar Loredana Chivu, spre deosebire de ele, a dezăluit faptul că ea va dori să fie casnică pentru a avea timp să-şi crească cei trei copii pe care şi-i doreşte, dar şi pe cel de-al patrulea pe care o să-l înfieze. Declaraţia blondei păcătoase l-a determinat pe Connect-R să mărturisească faptul că imaginea femeii nu ar trebui să fie promovată ca fiind cea de casnică, ci dimpotrivă, să fie femeia care luptă pentru cariera sa: „Mama avea doi copii şi vreo trei servicii, deci, poţi să lucrezi şi să creşti frumos copiii în acelaşi timp”, mărturiseşte Connect-R, jurat la „România Dansează”.

Declaraţia lui Connect-R a determinat-o pe asistenta păcătoasă să-i dea o replică, întregul moment putând fi urmărit la „Te pui cu blondele?” în ediţia din această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, în ultima ediţie a acestui sezon.

loading...