Breaking news

Connect-R dăruieşte talismanul său norocos unui concurent de la „Next Star”

loading...

Connect-R, jurat la „Next Star”, îi va dărui talismanul său norocos unei concurente venite să demonstreze că este un artist veritabil, în ediţia de joi, de la 20:30.

connect-r - next star talisman„Îţi dăruiesc brăţara mea norocoasă. Am luat-o de la biserică şi este sfinţită. Mi-a purtat foarte mult noroc până acum şi sunt sigur că­-ţi va aduce şi ţie”, spune Connect-R. Alice Ghile, o concurentă din Zalău, este cea care îl va impresiona pe artist cu povestea ei şi care va primi talismanul juratului de la „Next Star”.

Fetiţa visează să devină medic pentru că îşi doreşte să o vindece pe sora ei mai mică.

Connect-R nu este singurul membru din juriu care oferă unui concurent de la „Next Star” cadou un lucru personal la care ţine foarte mult.

Lora a dăruit săptămâna trecută telefonul ei mobil unei fetiţe care îşi dorea foarte mult să poată ţine legătura cu tatăl său, pe care îl vedea rar din cauza serviciului, iar pentru asta avea nevoie de un telefon mobil.

Mai multe detalii despre povestea lui Alice Ghile, dar şi momentul său artistic care i-a impresionat pe Lora, Pepe, Maria Cârneci, Connect-R şi Vasile Muraru vor putea fi urmărite la „Next Star” joi, de la 20:30, la Antena 1.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian