Breaking news

Conflict armat în București în cartierul Militari. Trei persoane au fost împușcate

Un conflict armat cu focuri de armă a avut loc, sâmbătă seară în zona hipermarketului Cora de la Lujerului, cartierul Militari din București. Mai multe persoane au sunat la 112 și au alertat autoritățile.

breaking newsScandalul a pornit în supermarketul Cora, după ce un bărbat de 59 de ani, profesor universitar, le-a atras atenţia soţiei şi fiicei unui interlop din zonă să stea la rând. Deranjată de observație, una dintre ele a început  să se certe cu nora profesorului, o tânără de 23 de ani.

Fiica interlopului și-a chemat fratele în ajutor, iar acesta a venit cu un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă. Profesorul universitar a fost împuşcat în abdomen şi gât, nora acestuia în ochi, iar un alt bărbat, care a intervenit, în abdomen.

În urma apelului la 112 prin care se anunțau mai multe focuri de armă, în cartierul Militari au fost trimise mai multe echipaje de poliție și SMURD.

Polițiștii au reușit să identifice pe cele două femei rude cu agresorul. Acestea au fost duse la secție pentru audieri. Atacatorul este cunoscut în cartierul Militari. Polițiștii au identificat numărul mașinii acestuia și încearcă să îl găsească instituit mai multe filtre în București.

Atacul armat din Militari vine la nici 24 de ore de când un afacerist croat, a fost împușcat vineri seară pe bulevardul Aerogării din cartierul bucureștean Băneasa. Nici până la această oră, atacatorul nu a fost prins.