Breaking news

Coneltex – producător de textile pentru casa ta

Produsele textile nu lipsesc din nicio casă, hotel sau pensiune. Mereu vor fi necesare lenjerii de pat, perne sau pilote, iar cuverturile pufoase sunt excelente pe timpul iernii. Calitatea lor este foarte importantă, atât pentru aspect, cât și pentru confortul propriu. În plus, dacă le vei folosi la o pensiune sau hotel, textilele sunt extrem de importante pentru starea de spirit a clienților.

Alege Coneltex – producător de textile pentru casa ta!

Magazinul online coneltex.ro dispune de o gamă variată de lenjerii de pat, pilote, perne, protecții pentru saltea, seturi pentru pătuț, seturi pentru pilotă, seturi de lenjerii cu pilotă, fețe de masă și naproane, cuverturi matlasate, cuverturi pufoase și paturi. Pentru domeniul HoReCa sunt disponibile și măștile faciale medicale – esențiale în această perioadă.

Prețurile textilelor de la CONELTEX sunt potrivite pentru toate buzunarele, atât cele personale cât și cele ale firmelor. Calitatea superioară a produselor generează un confort sporit atunci când vine vorba de paturi, iar fețele de masă și naproanele vor arăta excelent pe mesele restaurantelor.

Experiența de peste 25 de ani în domeniul textilelor propulsează Coneltex în topurile preferințelor clienților. Casă, hotel sau pensiune, în toate cazurile trebuie să beneficiezi de confort și aspect deosebit. Clienții sunt cei mai importanți, așadar producătorul de textile este orientat către nevoile lor. Îndeplinirea standardelor de calitate este un pas important către succes. Alege Coneltex- producător de textile pentru casa ta!

Dacă îți dorești să te simți cât mai bine în patul tău, lenjeriile de pat de calitate sunt alegerea perfectă! Acestea se găsesc într-o varietate de modele, brodate, din damasc, finet, creponate și satinate, ranforce sau din șifon imprimat. Alături de ele poți opta pentru pături moi și pufoase, care să îți ofere confortul de care ai nevoie.

Protejarea saltelei este de asemenea foarte importantă atât pentru acasă, cât și pentru domeniile HoReCa. Acestea se pot păta cu diferite substanțe și vor genera un miros neplăcut dacă petele nu sunt eliminate. Site-ul coneltex.ro dispune de o gamă largă de protecții pentru saltea, impermeabile, din frotir sau matlasate. Cele impermeabile se pot utiliza cu ușurință la hoteluri, moteluri sau pensiuni.

Cei mici pot beneficia și ei de textilele de înaltă calitate, prin seturile pentru pătuț. Culorile vii și modelele variate se potrivesc  nou-născuților și celor mai mari. Acestea pot reprezenta chiar și un cadou potrivit pentru proaspetele mămici și noii născuți.

Creează un aspect minunat în sufrageria ta cu ajutorul pernelor de decor! Pernele de decor se potrivesc pe canapele sau fotolii din sufragerii, bucătării sau săli de așteptare. Împreună cu seturile de lenjerii și pilote, cuverturi  și protecțiile pentru saltea poți crea un spațiu de relaxare excelent.

Alege Coneltex – producător de textile pentru casa ta! Magazinul online permite comandarea produselor de oriunde din țară și poate fi contactat prin numărul de telefon afișat pe site sau la adresa de e-mail office@coneltex.ro. Calitatea superioară a produselor este cea de care ai nevoie în viața de zi cu zi!

>