Breaking news

Coneltex asigură un somn liniștitor cu pilote de pat calitative


După o zi la birou încărcată, doar un singur gând te face să treci peste și să te concentrezi până părăsești încăperea. Și anume că ajungi acasă, îți faci ceva bun de mâncare și vizionezi serialul tău preferat, sperând să te prindă somnul.

 

Coneltex știe că importanța unui somn odihnitor este dată de confortul patului tău. Cu seturile de pilote de pat de diverse mărimi, nu trebuie să-ți mai faci griji că te vei trezi în toiul nopții.

 

Un somn bun aduce cu sine și o zi productivă

 

Pilotele puse la dispoziție de Coneltex sunt confecționate dintr-o microfibră moale cu umplutură de puf siliconizat. Setul conține două tipuri de pilote, una pentru anotimpul cald și una pentru cel friguros. Umplutura este întocmai realizată pentru a menține căldura în anotimpul rece. Cele două se atașează ușor datorită scaiului introdus, întocmai pentru a nu îngreuna atașarea/detașarea uneia din părți, în funcție de varianta de pilotă utilizată.

 

Coneltex propune o gamă variată de pilote de pat, acestea având diverse modele și mărimi. Dacă dispui de un pat matrimonial, află că la ei găsești diverse modele pe acest tipar, întocmai pentru a se potrivi și cu restul camerei tale.

 

Coneltex te echipează cu tot ce ai nevoie pentru odihna ta de toate nopțile

 

Pe lângă aceste pilote care îți oferă confortul pe toata durata nopții și te ajută să te odihnești eficient, Coneltex se poate ocupa și de restul patului tău. Le poți completa pe acestea cu perne confecționate dintr-un material la fel de calitativ. Atât designul pilotelor, cât și al pernelor este realizat în formă de romb, pentru a păstra umplutura la locul ei. Cusăturile cu pricina fac ca umplutura să rămână uniformă.

 

Având o experiență vastă în domeniul textil, Coneltex, se mulează pe orice cerere solicitată. Producătorul se pliază pe designul dorit de către orice client și poate personaliza după bunul plac orice produs dorit.

 

Procesul de realizare a acestora este unul efectuat în condiții optime și eficiente. Pilotele Coneltex sunt făcute în așa fel încât să reziste un timp cât mai îndelungat în casa ta, fară a fi nevoie să le schimbi odată cu timpul. Își dorește întotdeauna satisfacția cumpărătorilor lor cu privire la produsele achiziționate, de aceea nu există urmă de îndoială despre calitatea produselor și despre felul în care acestea sunt realizate.

 

Prețurile produselor diferă de la o mărime la alta, dar întotdeauna veți ști cu exactitate cât aveți de plată atunci când efectuați o comandă de pe Coneltex. Fără alte costuri ascunse. De asemenea, transportul este gratuit la orice comandă.

 

Pentru ca tu să ai parte de o experiență cât mai plăcută la cumpărături, te poți autentifica pe site-ul lor, coneltex.ro. Aici găsești atât promoții, cât și detalii despre fiecare produs. Toate acestea fiind însoțite de o poză sugestivă pentru ca tu să vezi întotdeauna ce cumperi.

 

Abonarea la newsletter-ul lor te aduce la curent în fiecare săptămână cu toate produsele disponibile, cât și reducerile de preț oferite constant.

 

Contact:

 

0735 194 314

office@coneltex.ro

>