Breaking news

Concurenţii Top Chef îşi scot preparatele la vânzare în Piaţa Obor

Concurenții de la emisiunea culinară Top Chef, de la Antena 1, sunt supuși la un nou test: să-și vândă preparatele în Piața Obor.

top chef la bucur oborPentru cea de-a opta ediţie Top Chef, difuzatã mâine searã, de la 22:30, la Antena 1, echipa a ales ca locaţie Piaţa Obor – cea mai frumoasã piaţã din capitalã, cu fructe şi legume proaspete, iar provocarea primei probe nu e deloc uşoarã: trebuie sã facã rost gratis de fructe şi legume, pentru un piure colorat.

Nici cea de-a doua probã nu e mai prejos: concurenţii trebuie sã facã un preparat de tip fast food, pe care sã îl vândã mai apoi în piaţã, în doar 3 minute! Tot mâine searã, la Top Chef este luatã o decizie fãrã precedent: doi concurenţi sunt eliminaţi în urma voturilor colegilor.

Probabil epuizaţi de alergãtura prin piaţã, concurenţii nu se concentreazã îndeajuns, astfel cã rezultatul nu e tocmai pe placul juraţilor: „Nu v-a inspirat piaţa! Pãcat de ziua asta frumoasã de toamnã şi de culorile de pe tarabe!” (Nicolai Tand). În semn de mulţumire, concurenţii le oferã preparatele lor tocmai oamenilor din piaţã, care i-au ajutat.

Nici cea de-a doua probã nu e mai prejos: concurenţii trebuie sã facã un preparat de tip fast food, pe care sã îl vândã mai apoi în piaţã, în doar 3 minute!

Desigur, apar mici glumiţe între concurenţi şi ies la ivealã şi unii nemulţumiţi de asocierea lor cu produsele fast food: Giovanni – considerã cã e o altã categorie de restaurant, în vreme ce pe Dan Bogatu nu l-ar deranja nici o tarabã la Obor, atâta timp cât ies bani din asta.

Rãzvan Alexandru este cel mai mândru, a avut un preparat unic, apreciat de juriu, pe care a obţinut 20 de lei şi un kg de mere.

Pentru prima oarã în show, concurenţii decid soarta a doi dintre colegii lor, pe care îi trimit acasã fãrã menajamente.

>