Breaking news

Concurenți eliminați pe nedrept de la X Factor. Delia a trimis acasă pe cine nu trebuia

Delia Matache a eliminat la X Factor, patru concurenți extrem de buni, alegând să meargă în gale cu doi moldoveni, un italian, un pilos și o supraponderală.

concurenti x factor 2013Delia Matache a judecat strâmb la X Factor și a trimis acasă patru concurenți extrem de talentați.

Din cei 12 concurenți aleși să meargă în faza Home Judje Visit, doar cinci au mers în Galele Live X Factor 2013.

Oana Muntean, Dumitru Botnaru, Alex Mațaev, Paolo Lagana și Florin Ristei, sunt cei cinci norocoși care au șansa să cânte în Gale.

Judecând după prestațiile live din fața juratului Delia și a ajutorului acesteia, Bendeac, Oana Muntean, Dumitru Botnaru și Florin Ristei nu aveau ce să caute în Galele Live.

Delia a decis să trimită acasă voci foarte bune și personaje extrem de carismatice precum: Alexandru Simion, Rodica Tudor, Mihai Tăbăcaru și Alexandru Ionașc.

Din cei trei moldoveni pe care i-a avut în echipă, Delia l-a trimis acasă doar pe Andrei Racheți. Preferându-l pe cârlionțatul Dumitru Botnaru care a ”cântat” nimic în etapa Home Judje Visit.

Oana Muntean s-a remarcat doar prin gabarit și valurile de lacrimi pe care le făcea la tv, ca să impresioneze audiența. Rodica Tudor a cântat foarte bine, dar pentru că era prea modestă, a fost trimisă acasă.

Rămâne de văzut cum se vor descurca cei cinci aleși de blondina Delia, în Galele Live X Factor care încep pe 24 noiembrie 2013.