Breaking news

Concurentă X Factor, obligată de Brenciu să semneze că se lasă de fumat

Horia Brenciu a obligat o concurentă X Factor România, să semneze că se lasă de fumat, altfel nu primea DA pentru a merge mai departe în concurs. De frică să nu fie respinsă, concurenta a semnat.

brenciu - concurenta - fumat - x factorAtunci când decizi să te prezinţi în faţa celui mai dur juriul al momentului, trebuie să fii pregătit pentru orice, iar asta au simţit-o pe pielea lor concurenţii celui de-al patrulea sezon al super show-ului „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Fie că au fost puşi să cânte alergând pe scenă, să se descalţe sau dimpotrivă să poarte accesorii în plus, să promită că vor reveni sau că îşi vor schimba viaţa, nimic nu li s-a părut prea puţin divei Delia, showmanului Brenciu şi rock-starului Bănică.

Iuliana Stoica, frumoasa concurentă de doar 20 de ani, din Sibiu, nu a făcut nici ea excepţie. Tânăra le-a mărturisit juraţilor că fumează nu mai puţin de două pachete de ţigări pe zi, iar Horia Brenciu s-a simţit obligat să facă ceva.

La sfârşitul reprezentaţiei Iulianei pe scena „X Factor” a pus-o să semneze pe o foaie de hârtie că se lasă de fumat.

Ba mai mult, Horia le-a povestit colegilor săi de juriu că şi el a fumat, dar s-a lăsat atunci când a terminat facultatea.

Mama Iulianei a fost cea mai încântată de propunerea lui Brenciu, sperând că în acest fel, fiica ei se va lăsa de fumat.

>