Breaking news

Concurentã Top Chef în stare de şoc din cauza unui șarpe

Cel mai tãios show de cooking îşi aratã din nou „colţii”. De departe cel mai dificil moment al ediţiei s-a dovedit a fi proba cu rãvaşe, alãturi de care se afla şi un…şarpe. Cerasela Lungu s-a speriat îngrozitor şi a tremurat minute în şir.

Cea de-a şasea ediţie a show-ului le-a pregãtit concurenţilor o ediţie cu tematicã asiaticã şi multe multe surprize. De la sculptatul în pepeni şi pânã la reinterpretatul unor preparate tradiţionale, concurenţii au de înfruntat tot felul de obstacole.

Pentru concurenţii Top Chef, show-ul înseamnã înainte de toate tensiune dusã la extrem, pentru cã aşa cum spune şi Chef Joseph Hadad, un chef trebuie sã ştie sã managerieze orice situaţie. Pentru asta vor sã îi pregãteascã cei trei juraţi pe concurenţii rãmaşi în lupta pentru titlul Top Chef, aşa cã le-au pregãtit şi de aceastã datã o ediţie plinã de neprevãzut, cu tematicã asiaticã.

Cerasela Lungu a avut parte de sperietura vieţii ei: „ Imi este îngrozitor de fricã de şerpi, iar când l-am vãzut acolo, am fost la un pas sã cad din picioare! Tremuram toatã, am fost sigurã cã nu voi trece aceastã probã, nici nu mai ştiu cum am terminat proba!”

Cum a  reacţionat ea, dar şi ceilalţi concurenţi în faţa tãioaselor probe, rãmâne de vãzut luni de la 20:30, în cel de-al şaselea episod Top Chef.

>