Breaking news

Concurenta Next Star, Tatiana Ştefan cântă alãturi de Roger Waters în Piaţa Constituţiei

loading...

Tatiana Ştefan, concurenta emisiunii Next Star de la Antena 1,  va cânta alãturi de legenda muzicii rock, Roger Waters mâine searã, în Piaţa Constituţiei.

TatianaEmisiunea prezentatã de campionul divertismentului, Dan Negru, s-a dovedit a fi o adevãratã rampã de lansare în cariera micuţilor concurenţi. Astfel, dacã Ana Stãnciulescu a primit o bursã de 28.000 de euro la o şcoalã privatã, o altã micuţã foarte talentatã a primit de curând o veste extraordinarã.

Tatiana Ştefan, fetiţa care la doar 10 ani i-a încântat pe juraţii Next Star, dar şi pe telespectatori cu o interpretare senzaţionalã a piesei „Boy Does Nothing”, a fost selectatã sã îl acompanieze pe Roger Waters pe acordurile piesei “We don’t need no education”, la concertul pe care marele artist îl va susţine mâine searã, în Piaţa Constituţiei.

În momentul în care am primit vestea, pur şi simplu nu ştiam ce sã cred. Eram atât de bucuroasã, încât nu ştiam ce sã fac  mai întâi. M-am documentat imediat despre tot ce înseamnã Roger Waters şi spre marea mea bucurie mi-au plãcut tare mult piesele lui. Abia aştept seara de mâine” a declarat micuţa Tatiana.

loading...