Breaking news

Concurență acerbă pe halele de închiriat din Brașov

Firmele mici și mijlocii din centrul țării caută să se dezvolte operând în halele de închiriat din Brașov, care să le permită creșterea capacității de producție și/sau dezvoltarea unei rețele eficiente de distribuție.

Antreprenorii care câștigă cu adevărat din asta sunt, însă, cei care închiriază halele nou construite și gândite în acord cu standardele de dezvoltare sustenabilă.

De ce halele de închiriat Brașov sunt atractive

Piața de hale industriale ori de hale de depozitare se află într-o creștere vizibilă de la an la an, în ciuda tulburărilor economice din prezent. Fenomenul se explică prin utilitatea ridicată a acestor hale care, închiriate actorilor economici din proximitate, ajută la dezvoltarea afacerilor și la consolidarea economică a comunităților sau a întregii regiuni.

Acesta este contextul în care se caută ca niciodată hale de închiriat în Brașov. Municipiul cunoscut tuturor pentru dinamica sa socio-economică, este un magnet pentru antreprenori. Pentru producție sau aspecte logistice, halele de producție și depozitare din Brașov sunt disponibile în continuare, deși se ocupă suficient de repede cu chiriași. Iată de ce inclusiv noile parcuri industriale au succes.

Dezvoltatorii imobiliari știu de oportunitate și se implică în piața de spații industriale și în spații de depozitare. Cei care merg la sigur sunt mai ales aceia care se preocupă în egală măsură de succesul propriu de dezvoltator imobiliar, de succesul companiilor care închiriază, dar și de succesul comunității locale.

Dezvoltarea sustenabilă la Brașov se produce chiar acum

Cum se ajunge la succes pentru toată lumea? Prin îmbrățișarea conceptului de dezvoltare sustenabilă și acționarea în deplină concordanță cu el: de la arhitectură și până la punerea în operă a planului de construcție, de la grija față de nevoile clienților și până la grija față de mediu.

Antreprenorii care astăzi își îndreaptă atenția către Brașov și către halele de închiriat de aici ar face bine să le caute pe cele prevăzute cu panouri solare, cu luminatoare, cu diverse sisteme eficiente din toate punctele de vedere, nou construite și extrem de bine administrate.

Un exemplu sugestiv este parcul industrial Modulis, ale cărui hale sunt întocmai și care adăpostesc inclusiv un hub de stații de încărcare rapidă la care are acces toată lumea – indiciu către faptul că aici au fost adoptate principiile dezvoltării sustenabile.

Acest complex de zece hale de închiriat Brașov construit de QUALIS este bine conectat cu orașul și oferă toate facilitățile necesare dezvoltării sustenabile a afacerilor găzduite, ceea ce îl face foarte atractiv. În plus, caracterul modular (care a generat și numele de Modulis și care implică posibilitatea împărțirii fiecărei hale în trei) îl diferențiază net de celelalte oferte locale și regionale.

În Brașov au crescut și cererea, și oferta de spații industriale și depozite capabile de dezvoltare sustenabilă. Halele de închiriat de aici sunt efectiv vânate de companiile care vor să se dezvolte sau să își eficientizeze procesele de lucru. Totodată, sunt indicii că aceste companii sunt la rândul lor dispuse să pună umărul la dezvoltarea durabilă, sustenabilă, a lor și a comunității în care există.