Breaking news

Concurent dat afară de la show-ul Burlăcița pentru că a încălcat regulamentul

loading...

Un concurent care spera la inima Cruduței, a fost eliminat de la „Burlăcița” pentru că încalcă regulamentul reality show-ului Antena 1.

daniela crudu - burlacitaDuminică, de la 23:00, ritualul de seducție se mută în Florența. „Burlăcița” Daniela Crudu și cei rămași în competiția pentru inima ei se vor bucura de un oraș de o importanță istorică aparte. Șicanele dintre concurenți se întâlnesc la tot pasul, iar Ciprian, noul venit, „se bucură” de o atenție specială.

Mai toți sunt cu ochii pe el și, culmea, nimeni nu vede nicio calitate a lui, ci doar defecte. „Cineva te atacă în momentul în care se simte amenințat”, declară Ciprian, care vrea să lase impresia că este sigur pe el și foarte relaxat, cu toate că simte tensiunea care plutește în aer.

O veste cade ca un trăsnet pentru unul dintre concurenți: toți pretendenții sunt chemați la o întâlnire, mai puțin el. Cu toate că speră la o întrevedere privată cu femeia pe care speră să o cucerească, iar ceilalți bărbați îl încurajează, tânărul simte că acesta nu este semn bun.

În scurt timp Radu Vâlcan își face apariția și îi spune că trebuie să părăsească reality show-ul din cauză că și-a încălcat contractul. Cine este concurentul și ce anume a făcut, duminică, de la 23:00, la Antena 1.

În tot acest timp, Daniela Crudu și ceilalți șase concurenți fac turul orașului Florența. Ca de obicei, Valentin profită și se apropie de ea cât de mult poate.

El obține și o întâlnire doar între patru ochi cu „Burlăcița”, care va avea loc în Pisa. Daniela și Valentin se vor plimba cu trăsura, vor hrăni porumbei și vor petrece timp discutând ca doi îndrăgostiți.

Dacă el va avea și de această dată ce să îi reproșeze, duminică, de la 23:00, la Antena 1.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>