Breaking news

Concert Chris Rea la Bucureşti

chris reaMâine seară, începând cu orele 20.00, fanii celebrului solist se pot bucura de primul concert al acestuia la Bucureşti.

Show-ul, care face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, “Still so far to go – The Best Of Chris Rea”, va include piese lansate în cei peste 30 de ani de carieră, precum „On the Beach” sau „Josephine”.

Spectacolul va avea loc la Sala Palatului, iar accesul publicului se va face începând cu ora 19.00. În deschidere, va performa chitaristul Paul Casey, urmând ca, după o scurtă pauză, să urce pe scenă Chris Rea.

Considerat drept unul dintre cei mai talentati artişti din lume, faimosul chitarist şi pianist, impresionează prin profunzimea vocii şi a stilului său natural şi pasional, fiind renumit pentru show-uri live hipnotizante, caracterizate prin calitate, simplitate si rafinament.

Chris Rea are la activ numeroase piese devenite clasice în lumea rockului şi  bluesului internaţional, cu un portofoliu ce cuprinde nu mai puţin de 22 de albume de studio, opt albume de compilaţie, două albume înregistrate în apariţiile live şi un material cu piese apărute pe coloana sonoră a filmului „La Passion”.