Breaking news

Concentrix + Webhelp devine Concentrix deschizând o nouă eră a excelenței globale în tehnologie și servicii

Concentrix Corporation (NASDAQ: CNXC), un lider global în domeniul tehnologiei și serviciilor, anterior cunoscut sub numele de Concentrix + Webhelp, anunță astăzi tranziția la numele Concentrix și evoluția continuă a brandului său. Această schimbare subliniază consolidarea companiei ca o organizație de top globală în tehnologie și servicii.

Numele Concentrix este inspirat din conceptul cercurilor concentrice, care reflectă promisiunea companiei de a menține oamenii și clienții în centrul tuturor acțiunilor sale, un principiu care rămâne la fel de relevant astăzi ca la momentul definirii sale inițiale. Noul design vizual al identității noastre reflectă tehnologiile inovatoare și soluțiile transformative pe care Concentrix le pune la dispoziție pentru a accelera evoluția brandurilor în viitor.

Acest rebranding subliniază angajamentul ferm al companiei de a oferi un portofoliu diversificat și inovator de capabilități. Având la dispoziție o gamă largă de soluții avansate de AI, expertiză digitală și servicii premium, compania este mai pregătită ca niciodată să furnizeze soluții complet integrate end-to-end, pentru sectorul enterprise, asigurând implementare rapidă și scalabilitate optimă.

“Prin acest rebranding, ne consolidăm poziția de lider în tehnologie și servicii, fiind o companie orientată către oameni, susținută de tehnologie avansată și alimentată de inteligență” a declarat Chris Caldwell, președinte și CEO al Concentrix. “Fie că este vorba de proiectarea unor experiențe de brand revoluționare, de dezvoltarea și scalarea tehnologiilor AI sigure sau gestionarea operațiunilor digitale, integrăm soluții complete care adresează cele mai complexe provocări ale clienților noștri.”

„Astăzi celebrăm prezența noastră extinsă în 6 orașe dinamice din România – București, Iași, Timișoara, Cluj, Galați și Ploiești, în care echipa de peste 2.500 de colegi având competențe lingvistice în peste 20 de limbi străine transformă experiența clienților în una memorabilă. Rebranding-ul nostru înseamnă mai mult decât o schimbare de nume. El marchează începutul unei ere transformative, în care modelele noastre de lucru – hibrid, remote și on-site – corespund agilității și rezilienței cerute de contextul global actual.  Promovăm o cultură a excelenței, prin care nu doar contribuim în industrie, ci o redefinim. Ne luăm angajamentul de a dezvolta talentele de azi și de a sprijini aspirațiile tinerilor de mâine. Misiunea noastră este clară: să oferim constant rezultate excepționale și să anticipăm nevoile de business de mâine“, declară Răzvan Pătrunoiu, CEO, Concentrix România.

„Concentrix continuă să redefinească modul în care tehnologia și serviciile sunt integrate, iar Catalyst este în centrul acestei transformări. De la începuturile noastre ca PitechPlus și integrarea ulterioară în Concentrix+Webhelp, facem astăzi parte din echipa Catalyst a Concentrix – dedicată transformării experienței și tehnologiei în cadrul companiei. Echipele noastre din Catalyst proiectează, dezvoltă și implementează soluții software personalizate, având o expertiză solidă în domenii precum machine learning, AI generativ și securitate cibernetică. Rolul lor este esențial în îndeplinirea misiunii noastre. Ne angajăm să oferim clienților noștri un suport de excepție, care să le optimizeze capacitățile și să promoveze o creștere sustenabilă. Credem cu tărie că tehnologia poate poate face lucrurile mai bune și abia așteptăm să transpunem viziunea noastră în realitate prin soluții inovatoare”, adaugă Bogdan Herea, VP of Engineering Concentrix Catalyst EMEA .

În prezent, peste 2.000 de clienți ai Concentrix se bucură de o prezență robustă și echilibrată, susținută de  consecvență globală, expertiză locală și un portofoliu avansat de competențe, toate aliniate pentru a dezvolta, implementa și gestiona soluțiile inovatoare pe care le oferim.”

Pentru a afla mai multe despre Concentrix, vizitați www.concentrix.com.

Despre Concentrix

Concentrix Corporation (NASDAQ: CNXC) este un lider global în tehnologie și servicii care propulsează cele mai bune branduri din lume, astăzi și în viitor. Suntem centrați pe oameni, susținuți de tehnologie și alimentați de inteligență. În fiecare zi, proiectăm, construim și operăm soluții complet integrate, end-to-end prin implementare rapidă și la scală largă, la nivelul întregii companii; astfel reușim să susținem peste 2.000 de clienți să își rezolve cele mai complexe provocări de business. Fie că este vorba de proiectarea unor experiențe de brand revoluționare, de construirea și scalarea tehnologiilor AI sigure sau de rularea operațiunilor digitale care oferă consecvență globală cu o implementare locală, noi ne ocupăm de tot.

În centrul a tot ceea ce facem se află promisiunea noastră de a transforma modul în care companiile se conectează, interacționează și se dezvoltă. Suntem aici pentru a redefini succesul, oferind rezultate extraordinare în fiecare domeniu major  de activitate din peste 70 de țări, online oriunde.

Vizitați www.concentrix.com pentru a afla mai multe.

>