Breaking news

Complexul comercial al deputatului Nicolae Păun s-a făcut scrum în Ajun de Crăciun

Ajunul Crăciunului i-a adus deputatului Nicolae Crăciun o pagubă de 250.000 de euro. Complexul comercial pe care-l deținea lângă Piața Rahova a fost devastat de un incendiu.

incendiu complex comercial nicolae paunAproape 30 magazine şi câteva depozite de marfă aflate lângă Piaţa Rahova din București, s-au făcut scrum în doar câteva ore.

Incendiul a izbucnit la una din clădirile unui complex comercial din Piaţa Rahova. Pe măsură ce flăcările se ridicau, proprietarii magazinelor şi depozitelor veneau la locul dezastrului.

 

Pompierii au intervenit cu 12 autospeciale cu apă şi spumă pentru a stinge flăcările, care s-au extins pe o suprafaţă de aproape 700 de metri patrati.

Deputalul Nicolae Păun spune că focul ar fi izbucnit din cauza unui gratar uitat aprins şi lasat nesupravegheat peste noapte.

E vorba de o neglijenţă clară, din partea celor de la restaurant care nu au fost în stare să stingă grătarul.  E o pagubă mare, eram asiguraţi, dar nu ne ajută la nimic. O sa vedem dacă mai renovăm, ori o băgăm în demolare și reconstrucție”, a declarat Nicolae Păun.

Din fericire nu există victime, însă pagubele se ridică la aproape 250.000 de euro.