Breaking news

Completează-ți baia cu cele mai frumoase coloane de duș de la GQS German Quality

Într-o lume plină de incertitudine, există un lucru de care putem fi siguri: un duș bun te va ajuta să începi ziua în cel mai minunat mod posibil. Indiferent dacă lucrezi de acasă, urmează să ieși sau pur și simplu aștepți cu nerăbdare să te odihnești și să te relaxezi, petrecerea unei scurte perioade de timp sub un torent de apă te poate ajuta să te revigorezi și să te focusezi pe ceea ce ai de făcut.

Începe-ți astfel ziua în cel mai bun mod posibil cu dușul perfect pentru baia ta. Îți prezentăm câteva idei grozave de coloane și panele de duș de la GQS German Quality care te vor ajuta să te simți fresh și curat.

Sisteme de duș pentru orice buget

Chiar dacă ai la dispoziție un buget restrâns, nu înseamnă că nu îți poți permite un sistem de duș all-in-one uimitor. Având capacitatea de comutare între capul de duș fix cu efect de ploaie și para de duș clasică, experiența este cu totul încântătoare. 

Sistemul încastrat Roca Saona este conceput pentru a completa perfect orice cabină de duș, fără niciun compromis asupra calității. Tehnologiile Roca susțin acest lucru: SoftTurn – garantează confort și precizie la selectarea debitului de apă și a nivelurilor de temperatură; EasyClean – duzele din silicon permit îndepărtarea cu ușurință a depunerilor de calcar printr-o simplă ștergere cu mâna sau cârpa uscată. 

Sisteme de duș tradiționale

Pentru cei dintre care iubesc aspectul tradițional, cum ar fi căzile elegante freestanding, cu model victorian și detaliile elaborate, găsirea unui duș care îmbină tehnologia modernă cu designul clasic se poate dovedi dificilă. Nu și dacă alegi GQS German Quality, unde vei descoperi o gamă largă de sisteme de duș tradiționale care să se potrivească exact nevoilor și designului băii tale.

Bruma Imperial este una dintre coloanele de duș pretabile acestui stil. Elementele de inspirație vintage, cum ar fi capul elegant de duș fix tip ploaie și para mobilă cu finisaj alb, combinate cu mânerele din porțelan, demonstrează o atenție uluitoare la detalii. Toate aceste caracteristici vor conferi rafinament și strălucire băii tale. De asemenea, beneficiază de tehnologiile Bruma: Brightest – finisaj cromat, asigură un aspect imaculat pe termen îndelungat; SmoothBreeze – control precis al apei și manevrare fără efort. 

Sisteme de duș în tendințe 

Cauți elemente care să bifeze toate căsuțele atunci când vine vorba de cele mai recente tendințe pentru baie? Finisajele negre sunt moderne și de actualitate, situându-se printre cele mai recente opțiuni ale oamenilor atunci când vine vorba de planul de amenajare al băii. 

Sistemul de duș încastrat Bruma Nautic – Pe cât de simplu poate părea la prima vedere, pe atât de mare va fi impactul vizual pe care îl va creea în orice baie descrisă de accente moderne și minimaliste. În plus, calitatea este garantată, oferită de tehnologiile Bruma ce conferă un control precis și o pulverizare uniformă a apei, cu efect tonic și funcție de economisire a apei cu 30%. 

Sisteme pentru o baie de lux 

Dacă dorești să amenajezi o baie de lux, precum cele prezentate de designerii de top, atenția trebuie să ți se îndrepte către un panel de duș din gamele premium, care să ofere atât calitate, cât și un stil deosebit. Ideal pentru o baie modernă de lux, cu accente minimaliste, este panelul Hansgrohe Raindance Lift. Tehnologiile inovative îl vor plasa cu siguranță în centrul opțiunilor tale: 

  • AirPower – combină apa cu o cantitate generoasă de aer, pentru un jet de apă delicat, fără stropire, cu picături bogate
  • XXL Performance – distribuire uniformă a apei pe întreaga suprafață a corpului
  •  QuickClean – depunerile de calcar sunt ușor de îndepărtat prin simpla frecare a degetelor de jeturile flexibile de silicon

Adaugă în centrul dorințelor tale orice coloana de dus de la GQS German Quality și baia ta va prinde cu siguranță forma la care ai visat dintotdeauna! 

sursa foto: www.germanquality.ro