Breaking news

Compania Romaero a fost premiată în Statele Unite

Compania ROMAERO a fost premiată cu distincția “Platinum Suppliers- 2012”, de către compania Spirit Aerosystems pentru excelența în activitatea de livrare de piese de schimb și servicii, desfășurată pe parcursul anului 2011.

La ceremonia, care a avut loc în data de 08 mai la WICHITA –Kansas, au participat Mişa POPIC, Director General ROMAERO, Mircea HUREZEANU Director Operational ROMAERO, Marian PARJOL consul general al României la New York, David STEWART – senior global resourcing, Spirit Aerosystems, Rhea J. RAKESTRAW – senior manager global strategy supply base management, Spirit Aerosystems, Mike KING – CEO  si chief operational officer, președinte Spirit Aerosystems.

Prezența companiei ROMAERO, apreciată în cadrul ceremoniei, a reprezetat un bun prilej pentru evaluarea colaborării dintre cei doi parteneri dar și pentru discutarea perspectivelor firmei românești, inclusiv a temei posibilei sale privatizări.

Compania Spirit AeroSystems este principalul contractor de aerostructuri pentru Boeing, Gulfstream, Airbus avand în prezent 1500 de furnizori în întreaga lume.