Breaking news

Compania Nola 7 dezvoltă serviciile de spa în România

În ultimii ani, românii au început să frecventeze tot mai des centrele de înfrumusețare și realxare, motiv pentru care compania Nola 7 a dezvoltat în România o rețea de centre de tip SPA la cele mai înalte standarde internaționale.

Ivan Tanev, director general & fondator Nola 7 este de părere că afacerile de tip spa sunt un domeniu în creştere în România şi se estimează că piaţa se va dubla în următorii ani.

”Nola 7, o companie dintr-o ţară est europeană, specializată pe infrastructură pentru aqua-parcuri, wellness şi spa s-a putut extinde pe plan mondial, devenind astazi o garanţie a calităţii. Totul a început în Bulgaria, ţara-mamă a firmei.

Compania are o experineță de 18 ani în designul, construcţia, fabricarea de echipament, servicii şi marketing al centrelor spa şi wellness, parcurilor acvatice, piscinelor sportive şi bazinelor de agrement.

Nola 7 este recunoscută pe plan internaționa pentru faptul că oferă în întreaga lume soluţii la cheie, de la designul concepţiei până la realizarea de facilităţi de leisure unice.

 Nola 7 furnizează soluţii inovative complete de inginerie pentru o mare varietate de experienţe acvatice, cu un control al calităţii şi o satisfacţie a consumatorului garantate.

”Abordarea noastră este aceea de a asculta conştiincios pe fiecare client în parte şi de a le îmbrăţişa viziunea, dorinţele şi brandurile individuale, pentru a crea evidente soluţii de design, care variază de la proiecte de destinaţie spa de scară mare sau parcuri acvatice până la centre spa ultramoderne tip boutique sau lux opulent. Chiar dacă ne ocupăm de designul unei suite termale noi sau realizăm o experienţă acvatică emoţionantă, pe primul loc aşezăm dorinţa de a crea o facilitate de agreement unică. Furnizarea unei combinaţii personalizate de experienţă acvatică,tehnologie, design interior şi eficienţă economică este unică”, mai declară Ivan Tanev .

Pentru a fi în contact permanent cu clienţii noştri, Nola 7 are birouri şi showroom-uri în întreaga Europă, Balcani, România, Rusia, Marea Britanie şi Irlanda.

Natalia Talpă, reprezentantul Nola 7 pentru România, este de părere că: Afacerile de tip spa sunt un domeniu în creştere în România şi se estimează că piaţa se va dubla în următorii ani, ceea ce înseamnă că piaţa românească este foarte deschisă pentru noi proprietari de spa. Pentru dezvoltatorii şi gestionarii de proprietăţi este vital să înţeleagă că spa-urile oferă servicii de agrement, reprezentând, în acelaşi timp, un centru de venituri şi profituri nete. Piaţa românească de spa are un potenţial mare şi nu este bine acoperită cu servicii, personal şi produse la standarde înalte. Există un număr mare de saloane de înfrumuseţare sau centre de remodelare corporală, dar numai câteva deţin elemente spa care nu includ însă toate elementele specifice conceptului internaţional de spa.

Nola 7 își propune să participe la crearea de agrement modern în România, oferind servicii de wellness şi parcuri acvatice personalízate pentru fiecare client.

>