Compania de Drumuri a reziliat contractul de refacere a viaductului situat pe DN7

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova a reziliat, astăzi, 4 august, contractul Refacere protecţie cale pe viaductul situat pe DN7 km 200+615, la Cârligu Mic, judeţul Vâlcea.

circulatie_DN7Măsura a fost luată ca urmare a faptului că antreprenorul BROM BUILD CORPORATION SRL Baia Mare-S.C.ZONA D SRL Petroşani nu şi-a îndeplinit obligaţiile asumate prin contract.

Astfel, comisia care s-a deplasat la amplasamentul lucrării a constatat numeroase deficienţe în respectarea tehnologiei de execuţie şi a proiectului tehnic, precum şi întârzieri majore în termenul de punere în funcţiune a obiectivului.

DRDP Craiova a demarat lucrările de refacere provizorie a îmbrăcăminţii rutiere şi punerea în siguranţă a viaductului în baza contractului de întreţinere multianuală.

CNADNR încearcă să restabilească cât mai rapid cu putinţă condiţiile normale de circulaţie în zonă până sâmbătă, 6 august, şi să ridice restricţia de circulaţie pentru traficul greu instituită pe DN 7, sectorul cuprins între km 170+750 (intersecţia DN7 cu DN67 – limita municipiului Râmnicu Valcea, judeţul Vâlcea) si km 258+230 (intersecţia DN 7 cu DN 1 – Vestem, judeţul Sibiu) în zilele de luni până vineri, între orele 12,00 – 20,00.

>