Breaking news

Compania Bogaxa se adreseaza tuturor firmelor care au nevoie de cabine de paza

cabine de paza

In zilele noastre firmele de paza si securitate care asigura protectia diferitelor obiective si incinte sunt mai mereu prezente. Pe langa firmele care activeaza in domeniul serviciilor de paza si protectie, exista anumite institutii sau firme care angajeaza propriul personal pentru paza si protectie. Intr-un astfel de context nu este de mirare faptul ca cererea de incinte care sa ofere adapost personalului de paza este tot mai mare.

Daca te regasesti in situatia de a avea nevoie de cabine de paza pentru personalul care asigura serviciile de paza si protectie, atunci este recomandat sa apelezi la o firma specializata in productia de astfel de structuri. O firma cu mare experienta in productia structurilor metalice de tip container si cu o paleta diversificata de cabine pentru personalul de paza este compania Bogaxa din Brasov.

In oferta acestei companii specializate in acest domeniu vei putea gasi cabine de paza standard ca si dimensiune pentru a oferi adapost personalului de paza, cat si cabine care pot fi realizate la comanda.

Cabinele de paza aflate in oferta acestui producator au la baza structura metalica zincata cu grosime de 1-2 mm. Aceasta structura metalica asigura rezistenta si robustete pentru cabinele de paza. Structura metalica zincata este folosita atat pentru pereti, cat si pentru acoperis, dar si pentru pardoseala.

In cazul peretilor, pe langa structura metalica zincata, se adauga si panourile de tip sandwich cu o grosime de 50 de mm, aceste panouri asigurand o izolare termica eficienta indiferent de anotimp. Panourile de tip sandwich sunt folosite inclusiv la nivelul acoperisului, iar pentru pardoseala peste structura metalica se aplica straturi de grund si vopsea, iar ulterior un strat de fibrociment de 16 mm.

Ferestrele si usile cabinelor de paza sunt realizate din tamplarie de aluminiu. Toate acestea asigura o izolare foarte eficienta din punct de vedere termic si un confort ridicat pentru personalul de paza care urmeaza sa utilizeze aceste adaposturi. O cabina de paza are inclusiv instalatie electrica pentru conexiune la reteaua de energie electrica.

Indiferent daca ai nevoie de o cabina paza de dimensiuni standard sau daca vrei sa plasezi o comanda de cabine paza care sa aiba dimensiuni personalizate si compartimentari pentru nevoile tale, compania Bogaxa iti sta la dispozitie cu servicii de consultanta privind alegerea cabinelor de paza, servicii de productie, dar si servicii de livrare oriunde in tara. Detalii complete privind oferta de astfel de cabine pentru personalul de paza si si containere modulare pot fi gasite pe www.bogaxa.ro.