Breaking news

Comorile din magazinele de tip second hand

loading...

Nu ştii niciodată ce poţi găsi într-un magazin de haine second hand. Fie poţi să intri şi să te miri de varietatea de modele şi de dimensiuni existente pe umeraşe, fie poţi să descoperi lucruri cu adevărat uzate şi învechite pe care nu ar mai trebui să le poarte nimeni.

haine varaPentru multă lume însă, magazinele de tip second hand sunt adevărate raiuri pentru aprovizionarea dulapului de haine de acasă.

Oferte variate şi preţuri minime

În funcţie de anotimp şi de perioada în care se lansează noi produse în magazinele mari de modă şi în buticurile de cartier şi sh-urile pot primi marfă de calitate şi cât de cât în tendinţe. Dar, dacă nu ţii neapărat să fii în pas cu ultimele noutăţi şi dacă te bazezi mai mult pe vestimentaţia vintage şi clasică, atunci unele magazine de haine sh online pot adăposti adevărate comori pentru tine. De ce multe persoane dau o reputaţie proastă sh-urilor în general? Pentru că aceste locuri cu haine purtate deja vând un mare volum de articole vestimentare second hand şi alte bunuri la preţuri destul de mici.

Însă, nu acesta este şi farmecul? Să intri într-un asemenea magazin ca într-o cofetărie de unde ai de ales dintre atât de multe prăjituri şi bomboane la preţuri minime este de cele mai multe ori ideal. Este adevărat că, uneori calitatea mărfurilor dintr-un magazin second hand poate să fie şi slabă, însă piesele vestimentare abia purtate, semnate de branduri celebre şi care ţin încă de sezonul actual, pot fi regăsite destul de simplu dacă ştii să cauţi cu atenţie.

Garderoba formată din haine second de calitate

Mulţi hipsteri din ziua de azi îşi alcătuiesc ţinutele datorită cumpărăturilor ieftine pe care le fac din asemenea locuri. Ne întrebăm de unde şi-au achiziţionat unele haine pe care nu le-am văzut în magazinele din România şi cum de arată atât de bine articolele puse laolaltă într-o ţinută, dar nu ne-am gândi nici măcar o clipă că, de fapt, persoanele în cauză le-au cumpărat din diferite sh-uri din ţară.

Multă lume profită de aceste lucruri abia atinse de alţii şi de preţurile accesibile ce le impun. Ar trebui să se ştie că, de cele mai multe ori, cei care îşi duc hainele la depozitele de haine second sunt motivaţi de anumite lucruri. De exemplu, se poate ca o anumită persoană să primească un cadou şi să nu se potrivească personalităţii sale, de aceea articolul în cauză va ajunge în magazinele sh, deloc purtat şi cu eticheta pe el.

Cum să nu profiţi de oferta diversificată şi de calitate din aceste buticuri cunoscute frecvent sub numele de sh-uri? Binenţeles, pentru a pune mâna pe adevăratele comori din aceste locuri inedite, trebuie să ai răbdare, să ştii să cauţi înaintea altor persoane ceea ce nu este la vedere şi să probezi mai înainte de toate. Îţi poţi simplifica cumpărăturile din magazinele sh în mai multe feluri. Ai putea de exemplu să faci cumpărături second în funcţie de cartierul în care te afli. Poţi ruga pe vânzătoarea de acolo să te ţină la curent când apare marfa nouă pentru a profita de ofertele şi de modelele noi, dar poţi de asemenea face achiziţii de haine second şi după culoare sau etichetă. Magaziele sh sunt cea mai bună soluţie pentru mulţi dintre noi şi constituie o adevărată comoară vestimentară.

loading...