Breaking news

Comorile din “dulcele târg al Ieşilor” prezentate de Kanal D la ROventura

Ridicat pe sapte coline, asemenea Romei ori Constantinopolului, “dulcele targ al Ieșilor” cucereste astazi cu aerul sau romantic. George Mihai si Andreea Stravoiu vor fi ghizii dumneavoastra in fosta capitala a Moldovei, intr-o noua editie “ROventura”, sambata, de la ora 15:00, la Kanal D.

Atmosfera boema, mirosul teilor, obiectivele turistice cu mare incarcatura istorica si mancarea traditionala fac din Iasi o destinatie de vacanta memorabila.

Leagan al Unirii, dar si al amintirilor si al legendelor vii, Iasiul ii surprinde pe toti cei care vin sa-i afle povestea, fie turisti romani, fie straini.

Cele 7 coline ale orasului, Galata si Cetatuia – manastiri din epoca principatului Moldovei, bijuteria arhitecturala Biserica Trei Ierarhi ce vegheaza orasul de 400 de ani, Palatul Culturii sunt doar cateva dintre atractiile turistice ale acestui oras din inima Moldovei. Mari carturari si voievozi, chiar capete incoronate, cu totii au lasat aici ceva din nobletea lor.

Iasiul ofera o adevarata lectie de istorie, cultura si spiritualitate dar este si o destinatie perfecta pentru gurmanzi sau cei care doresc sa se relaxeze la spa.

Sambata, de la ora 15.00, la Kanal D, nu ratati o noua editie “ROventura” alaturi de George Mihai si Andreea Stravoiu pentru a afla care sunt cele mai interesante locuri de vizitat , dar si ce alternative de vacanta sunt in fascinanta capitala a Moldovei.

>