Breaking news

Comisarul Gheorghe Barbu, șeful Poliției Balș, înjunghiat de o polițiștă

Comisarul şef Gheorghe Barbu din cadrul Secţiei de Poliţie Balş, a fost înjunghiat de colega sa, Melania Renghea, pentru că ar fi violat-o pe polițistă.

politieȘeful postului de Poliție din orașul Balaș a ajuns la spital cu plăgi multiple în abdomen, după ce colega lui, Melania Rengha l-a înjunghiat miercuri aseară.

Melania Renghea, în vârstă de 27 de ani, a lucrat la Secţia Rurală Balş, cu sediul în comuna Bobiceşti, unitate aflată în subordinea lui Barbu, din 2009 şi până în noiembrie 2012.

Miercuri după-amiază, femeia a mers cu autoturismul său în Morunglav, localitatea de domiciliu a fostului său şef şi, sub pretextul că vrea să îi transmită un mesaj, l-ar fi chemat pe acesta în autoturismul său şi, în urma discuţiei cu acesta, l-ar fi înjunghiat, cel mai probabil, cu un cuţit, de mai multe ori în zona abdominală.

Șeful de post a ajuns la Spitalul de Urgență din Slatina unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Soţul poliţistei, care este însărcinată în cinci luni, susţine că aceasta ar fi fost violată în trecut de către comisarul Gheorghe Barbu, la acea vreme şeful poliţistei.

Soţul femeii spune că a aflat de toată povestea abia în 22 decembrie şi că a încurajat-o pe aceasta să depună plângere, lucru care s-ar fi petrecut în data de 24 decembrie 2012, la DIICOT Craiova.

Poliţistul Gheorghe Barbu a mai intrat în atenţia presei în luna martie a anului 2010, când a fost filmat în timp ce consuma băuturi alcoolice, după care ar fi plecat la volanul unei maşini. Barbu a fost oprit atunci de un coleg poliţist care se afla într-o razie, însă Barbu a fugit pe câmp. El a fost cercetat de către colegii săi pentru sustragerea de la recoltarea de probe bilogice, însă nu a fost sancţionat, ci, din contră, la scurt timp ar fi fost promovat.

Pentru fapta sa, polițista va fi cercetată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt pentru tentativă de omor.

>