Breaking news

Comedia “O femeie împărţită la 2!” ajunge la Sibiu

În plină iarnă, o comedie romantică în luna iubirii, este tot ce trebuie să vezi, mai ales dacă te aflii la Sibiu. Pe 15 februarie, la o zi după Valentines Day, Filarmonica din Sibiu vă invită la spectacolul “O femeie impartita la 2!”.

Încurcate sunt căile amorului…

Ea, tânără, frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul, iubit de casă, iar pe celălalt, pentru când nu este primul acasă. Nici nu mai contează că cei doi sunt cei mai buni prieteni.

Totuși, amantul are remușcări, iar până la șantaj, este doar un pas. Oare va reuși Mora să iasă basma curată din încurcătura amoroasă?

Ce se va alege de iubitul ei cel blând și îndrăgostit orbește? Descoperim împreună, în comedia „O femeie împărțită la doi”.

Sibiu – 15 februarie, ora 19:00, Filarmonica de stat Sibiu, sala Thalia ” O femeie împărțită la ✌!” 🥳🥳🥳💖💖💖

Ce faci când femeia pe care o iubești este atât de atrăgătoare încât cel mai bun prieten al tău este absolut fermecat de ea? Dar ce faci când afli ca femeia asta îl iubește și pe el… și pe tine??? 🤯🤯🤯 Cum să împaci și prietenul și iubita? 😱😱 Hai să găsim împreună soluția ideală în comedia “O FEMEIE ÎMPĂRȚITĂ LA 2” cu Ana Odagiu, Silviu Mircescu și Sergiu Costache.

Mai găsești bilete aici: 👇👇👇

https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-o-femeie-impartita-la-2-71315/

#spectacol #teatru #comedie #Ardeal #Banat #timisoara #ofemeieimpartitala2 #dragoste #dragobete #valentinesday

https://www.facebook.com/events/348510237029998

Distribuția: Ana Odagiu, Silviu Mircescu, Sergiu Costache.
Regia: Lucian Ionescu și Ana Odagiu.

>