Breaking news

Comanda aici rochia de mireasă și nu vei regreta nicio secundă!

Nu este deloc o misiune ușoară să poți să îți găsești rochia de mireasă care te poate ajuta să arăți perfect în ziua nunții tale. De aceea, nu este de mirare că tot mai multe viitoare mirese au înțeles că a-și face rochia pe comandă poate fi soluția cea mai bună în acest caz. Prin urmare, am decis să îți prezentăm și noi câteva recomandări ale specialiștilor atunci când vine vorba despre alegerea rochiei de mireasă.

 

Ai încredere în tine

 

De regulă, majoritatea reprezentantelor sexului frumos care urmează să se căsătorească știu cam știu cum ar vrea să fie rochia de mireasă pentru ele. Prin urmare, ai încredere în tine și găsește un atelier profesionist care să țină cont și de ideile tale și să nu încerce să ți le impună pe ale lor. Comanda aici ceea ce ai nevoie și nu vei fi niciodată dezamăgită.

 

Lasă deoparte prejudecățile

 

Sunt multe prejudecățile care însoțesc ideea de a comanda la un atelier o rochie de mireasă, și nu sunt puține nici superstițiile care însoțesc această decizie. Este timpul să treci mai departe, să ignori totul cu nonșalanță și vei vedea că a-ți face rochia de mireasă pe comandă a fost una dintre cele mai bune decizii pe care ai putut să le iei.

 

Nu lăsa stresul să pună stăpânire pe tine

 

Știi care este secretul pentru ca tu să poți alege o rochie de mireasă care să ți se potrivească perfect? Nu, nu ține nici de siluetă, nici de tendințele modei sau cine știe ce altceva. Este vorba despre lipsa stresului. Cu cât înțelegi mai repede că alegerea rochiei de mireasă nu trebuie să fie ceva stresant, ci un moment special pentru tine, de care să te bucuri așa cum trebuie, cu atât mai ușor va fi să observi detalii aparte de pe anumite modele și multe alte amănunte pe care le-ai fi putut rata cu ușurință.

 

Rochie de mireasă la comandă

 

Dacă nu găsești nimic care să te mulțumească, sau poate că vrei un model anume, nimic nu te poate opri să îți faci rochia la comandă. Vei avea parte de unicitate și originalitate, ceea ce fiecare viitoare mireasă își dorește de la rochia sa. În plus, de fiecare dată când vei merge la probă, vei adora să vezi cum aceasta ”prinde viață” de la o lună la alta.

 

La probă, dar nu cu întreg alaiul după tine

 

Indiferent dacă colinzi magazinele în căutarea rochiei de mireasă, sau mergi la probă la atelierul pentru care ai optat să ți-o faci la comandă, nu este nevoie ca alături de tine să fie un întreg grup de prieteni, rude, cunoștințe și nu numai. Fiecare dintre acestea are propria părere, și este destul de probabil că te vei lăsa prea mult influențată. În primul rând trebuie să alegi ceea ce îți place ție, un model care nu este nici inconfortabil și din materiale de proastă calitate. Dacă ție îți place dantela sau vreo o rochie cu spatele gol, atunci așa să fie: nu trebuie să dai socoteală nimănui. Este nunta ta și prin urmare tu ești cea care ea decizia!

 

Probează cât mai mult

 

Specialiștii sunt de părere că există un lucru ce le poate ajuta pe viitoarele mirese să își aleagă mai ușor rochia pentru ziua cea mare: multe probe. Lasă-ți ceva timp pentru a trece pragul magazinelor de profil și probează multe modele, nu neapărat din cel pe care îl ai tu în minte că ți s-ar potrivi cel mai bine. S-ar putea să ai o surpriză și rochia ta perfectă să fie una tip sirenă, deși nici măcar nu te gândeai să încerci așa ceva. Sau, și mai bine, alege să o faci la comandă, pentru că așa știi că ți se va potrivi perfect, și mai ales, o poți personaliza după bunul plac. De asemenea, încearcă să fii deschisă și sugestiilor și recomandărilor pe care le poți primi de la specialiștii de la atelierul de rochii de mireasă pentru care ai optat. Aceștia au experiența necesară pentru a-ți oferi unele indicații care pot fi în avantajul tău. Gândește-te bine dacă nu cumva insistând cu ideile tale să ai parte la final de o rochie ”varză”, și nu una plină de stil și eleganță, așa cum ți-o dorești.

 

Time and money

 

Indiferent dacă alegi să-ți cumperi rochia de mireasă dintr-un magazin specializat sau optezi pentru una la comandă, este important să începi să te preocupi din timp de acest aspect. Este posibil ca să cauți mult până să o găsești pe cea care să ți se potrivească perfect, dar și cei de la atelier au mai multe comenzi și au nevoie de timp să se ocupe așa cum trebuie și de cea pentru tine.

Nu lăsa niciodată alegerea rochiei de mireasă pentru ultima clipă, pentru că șansele de a găsi ceva de-a dreptul spectaculos, care să nu mai aibă nevoie de nicio modificare sunt destul de reduse.

Și… să nu uităm nici de partea financiară. Oricât ai evita subiectul, până la urmă tot aici se ajunge. Așadar, încearcă de la bun început să gândești un buget realist pentru rochia ta de mireasă. Până la urmă, este o rochie pe care o vei îmbrăca o singură zi din viața ta, așa că nu este normal să coste cât jumătate din întreg bugetul alocat pentru nuntă. Și, încă un ultim amănunt: o rochie făcută la comandă ar putea fi chiar mai ieftină decât una cumpărată de-a gata!

 

 

 

 

 

>