Breaking news

Colecţia Primăvară – Vară 2020. Uite ce genți superbe se poartă anul acesta!

Dacă ești în căutarea unei poşete pe care să o poți purta cu mândrie acest sezon primăvară-vară, venim în ajutorul tău cu câteva sfaturi și cu informații despre cele mai noi tendințe.

Dacă vrei să fii în trend și să atragi toate privirile acest sezon, uită de gențile mari în care îți puteai pune o grămadă de lucruri si poartă cu încredere mini-gențile. Aceste mini-gentuțe le puteți gasi, de exemplu , pe site-ul www.poseta.ro , site-ul brand-ului 100% românesc Anna Fellini.

Acest brand apărut pe piața românească în 2009 oferă genți din piele naturală de foarte bună calitate , lucrate cu grijă în tendințele modei internaționale la prețuri accesibile.

Așa cum la prezentările de modă din acest an marile case de modă din lume au adus la viața moda anilor 50-60, un capitol frumos, feminin și elegant din istoria modei și Anna Fellini a urmat același trend aducând în atenția femeilor o colecție de genți reinvetand stilul anilor 50-60, dar folosind materiale moderne, culori irezistibile și combinații interesante.

La fel cum moda anilor 50-60 punea în evidență în mod cât se poate de natural frumusețea femeii, iar accesoriile dovedeau prin formă, design și materiale stil și clasă, la fel noua colecție de genți Anna Fellini, care este un joc al formelor geometrice, al combinațiilor de culori și al texturilor pun în valoare femeia care le poarta și bunul ei gust .

Gențile “Anna Fellini” sunt din piele 100% naturala de bună calitate, material care prin excelență oferă clasă și rafinament, la fel ca în anii 50-60, când pielea ecologică era considerată ceva ieftin și nicio femeie care se respectă nu acceptă să poarte acest material. De asemenea, din colecție nu lipsesc pielea stampata piton și croco, foarte în vogă în acest sezon, în combinație cu pielea napa și bizonat.

Colecția de genți “Anna Fellini” pornește de la culori vesele și vibrante precum albastru, roșu, coral, fucsia, verde și galben pentru femeile sigure pe ele și extravagante și ajungând la culori pale precum nude , bej, coniac sau nemuritorul negru pentru doamnele care aleg eleganța reținută, în așa fel încât această colecție să poată fi pe gustul tuturor doamnelor și i domnișoarelor, să se potrivească tuturor momentelor zilei și să poată accesoriza diferite stiluri vestimentare.

Intră pe site-ul www.poseta.ro și lasă-te influențată de aura de feminitate a genților Anna Fellini și transform-o în outfituri care te pun în evidență, sigur nu vei regreta!

>