Breaking news

Codul rutier pe iPhone și iPod Touch

Compania Mobile Touch a lansat aplicația Codul Rutier, dedicată tuturor celor care doresc să aibă la dispoziție pe iPhone și iPod Touch legislația rutieră actualizată.

ifonePrezentată sub forma unui e-book, aplicația “Codul Rutier” vine în întâmpinarea tuturor posesorilor de iPhone și iPod Touch care doresc să consulte legislația rutieră în vigoare, cu toate modificările apărute ulterior revizuirii din 2007.

Codul Rutier pentru platforma iPhone nu este o simplă carte electronică, ci o aplicație complexă ce dispune de o serie de functionalități menite să transforme interacțiunea utilizatorilor cu această aplicație într-o experiență plăcută și utilă. Astfel, posesorii de iPhone și iPod Touch pot citi Codul rutier și Regulamentul de aplicare asemeni unor cărți, pagină cu pagină, dar pot și naviga la un anumit capitol, vizualiza progresul lecturii, selecta o anumită pagină pe care doresc să o consulte.

Aplicația oferă și posibilitatea căutării contextuale pentru cele două documente ce stau la baza Codului Rutier, precum și introducerea de semne de carte acolo unde se consideră necesar. Penalizările aferente încălcării regulilor de circulație sunt extrase separat, sub formă tabelară, însoțite de numărul de puncte, minimul și maximul amenzii și numărul de zile pentru care se suspendă permisul de conducere.

Noua aplicație este disponibilă în AppStore la categoria Books. La doar două zile după publicarea în AppStore, Codul Rutier a urcat pe primul loc în categoria sa, și pe locul doi în topul general.

>