Breaking news

CNN, BBC, France 24: Acum LIVE protestele din Londra şi situaţia de la burse

Protestele violente din Londra şi situaţia imprevizibilă de la principalele burse ale lumii sunt reflectate în direct, 24 de ore din 24, de televiziunile de ştiri.

cnn-bbc-france-24-live-online-direct-tv-news-stiri-televiziuneCNN International: Puteţi urmări live analizele jurnaliştilor CNN cu pivire la eforturile administraţiei de la Casa Albă de a limita efectele generate de scăderea ratingului SUA de către agenţia Standard and Poor’s. Noul val al crizei economice a fost generat de cota alarmantă a deficitului bugetar al Statelor Unite ale Americii. În timp ce unii analişti aseamănă recentele evenimente de la burse cu joia neagră din 1929 şi cu Marea Criză Economică Mondială, alţii vorbesc despre un reflux al crizei din 2008, care ar putea fi urmat de o perioadă mai liniştită pentru economia lumii.

Click aici pentru transmisiunea LIVE a televiziunii CNN International.

BBC Word News: Jurnaliştii de la BBC transmit în direct protestele violente din Londra, unde nenumărate clădiri au fost incendiate sau distruse de huligani. S-a înregistrat un număr foarte mare de spargeri şi furturi. Zeci de poliţişti au fost răniţi în confruntarea cu tinerii scăpaţi de sub control. Au avut loc arestări, iar premierul Marii Britanii a comunicat protestatarilor violenţi că din moment ce sunt suficient de mari pentru a săvârşi astfel de fapte, vor fi consideraţi, de asemenea, suficient de mari pentru a răspunde penal pentru distrugerile cauzate.

Click aici pentru transmisiunea LIVE a televiziunii BBC World News.

France 24: Televiziunea din Franţa, cu transmisie în limba engleză, prezintă situaţia de la burse. Din oră în oră sunt prezentate relatări despre ce se întâmplă la bursa din Tokyo, la cea din New York, de pe Wall Street, şi la bursele europene. Italia, Spania, Franţa şi Germania au fiecare un rol major în evoluţia de la bursele din Europa. Totodată, violenţele din Marea Britanie sunt analizate de jurnalişti care transmit din Londra.

Click aici pentru transmisiunea LIVE a televiziunii France 24.

>