Breaking news

CNA vrea să oblige emisiunile tabloide să scrie pe ecran: Acest program este o ficțiune

CNA se pregătește să dea o lovitură puternică emisiunilor tabloide din România. Și asta după scandalul din 4 februarie cu Ioana Tufaru de la emisiunea Acces Direct difuzată de Antena 1.

emisiuni tabloideEmisiunile tabloide din România sunt pe cale să apună, dacă măsura pregătită de CNA va intra în vigoare.

Potrivit propunerii CNA, toate emisiunile tabloide din România vor fi obligate să scrie pe ecran următorul text: Acest program este o ficțiune, sau scenariu realizat după o poveste reală.

Vizate de această măsură sunt emisiunile: Acces Direct – Antena 1, Happy Hour – Pro TV, WowBiz – Kanal D, Cancan TV – Acasă TV, Un show păcătos – Antena 1, Drept la țintă – Kanal D.

Această măsură este luată de CNA, ca urmare a scandalului iscat în jurul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, di data de 4 februarie, când a fost difuzat un material cu Ioana Tufar în timp ce se curăța în urechi.

Din cauza acestui reportaj, Simona Gherghe a fost pusă la zid, și criticată dur și fără menajamente chiar de către colegul său, de televiziune, Mihai Bendea.

În urma scandalului, Avon și-a retras reclamele din emisiune iar CNA a amendat show-tul tv cu 20.000 de lei.

>