Breaking news

CNA mai închide o televiziune. Money.ro a rămas fără licență

CNA a decis, în şedinţa de marți, să retragă licenţa audiovizuală a televiziunii „Money.ro TV”, întrucât emisia a fost întreruptă mai mult de 96 de ore, fără a notifica în acest sens Consiliul Național al Audiovizualului.

money.ro licenta emisieLa două luni de când  a retras licența de emisie a postul de radio Click FM, CNA închide acum o televiziune. Money.ro a rămas fără licență audiovizuală.

Înainte de votul de azi, oficialii CNA au făcut mai multe controale la sediul Money.ro TV din Bucureşti, constatând că televiziunea nu mai emite.

Money.ro TV, controlată de Sorin Freciu, emitea din data de 13 octombrie 2012, pe frecvența Giga TV. Money.ro TV, născut după scindarea echipei The Money Channel.

Potrivit proiectului depus la CNA, într-o primă fază, Money.ro TV trebuia să fie preluat pe cablu în locul postului Giga TV. Iar din 10 ianaurie, să emită cu sigla Money.ro.

Maestru de ceremonii al televiziunii economice era Mihai Tatulici. Numai că planul de acasă s-a năruit peste noapte, având practic același destin ca și Giga TV, care a murit la nici șase luni de la lansare.