Breaking news

Cluburile de fițe din București, Bamboo și Barletto, închise de Garda Financiară

Tristețe mare în rândul pițipoancelor și al oamenilor de bani gata, care se rupeau în figuri încluburile de fițe din București. Garda Financiară închide pentru trei luni cluburile Bamboo şi Barletto.

În urma unor controale efectuate inopinat de Garda Financiară, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-au constatat nereguli de ordin fiscal şi astfel cluburile de fițe vor fi închise pentru trei luni de zile.

Comisarii Gărzii Financiare au constatat că personalul nu utiliza casele de marcat electronice fiscale şi lipseau înregistrările obligatorii din documentele justificative contabile.

Astfel că în afară de închiderea temporară, patronii cluburilor trebuie să plătească și amenzi în valoare de până la 50.000 lei.

Clubul Bamboo este controlat de afaceristul italian Giosue Castellano. Cele două cluburi s-ar putea deschide mai repede dacă patronii vor contesta în justiție decizia Gărzii Financiare.

Între timp, pițipoancele de Dorobanți trebuie să-și găsească alte locații de fițe în care să se dea îns tambă și să-și găsească sponsori de sărbători.

>