Breaking news

Clienții Ave Hotel din București pot face plata serviciilor cu ajutorul telefonului mobil

Ave Hotel ține pasul cu tehnologia și oferă clienților săi cele mai noi modalităţi de plată existente în acest moment în lume. Dacă treci pragul Ave Hotel, poți să achiți serviciile, extrem de simplu, prin intermediul telefonului mobil, fără să mai ai nevoie de card, bani chas sau transfer bancar.

ave hotel bucurestiAVE Parlament și AVE Hotel Victoriei pune la dispoziția clienților, pe lângă sistemele clasice de plată: cash, card la recepţie sau online și transfer bancar, hotelul a implementat de curând şi sistemul de plată SEQR (plata cu ajutorul telefonului mobil, fără card şi fără cash). Acest serviciu de tip Mobile Payments este gratuit iar clienții vor avea posibilitatea să efectueze plăti prin intermediul unei platforme foarte sigure fără a mai sta la coadă.

Compania Ave Hotel S.R.L deține în București AVE Parlament – o pensiune situată în apropierea Palatului Parlamentului și AVE Hotel Victoriei – un hotel de trei stele între Calea Victoriei și Gara de Nord, oferind prin cele două locații, servicii de 4 stele la preț de trei stele. Site-ul oficial al companiei care administrează cele două unități de cazare, Avehotel.ro, oferă toate informațiile necesare despre serviciile oferite, cum poți ajunge la hotel și pensiune, în funcție de mijlocul de transport cu care ajungi în București.

Eugen Leonte, manager-ul Ave Hotel, propune clienţilor săi un nou concept de cazare pe care îl denumeşte “căminul tău din deplasare”, astfel îşi doreşte să fidelizeze clienţii prin oferta garantată de ”intimitate, dragoste şi împlinire” departe de casă.

Ave Hotel Victoriei este un cochet boutique hotel, situat în apropierea Gării de Nord din Bucureşti, ce oferă în regim hotelier, apartamente şi garsoniere spaţioase, dotate cu baie în camera, aer condiţionat, room service, WiFi gratuit, săli de conferințe, plus alte facilităţi gratuite.

AVE Hotel Victoriei, plasat pe Strada Maltopol, Nr. 22  din Sectorul 1 al Capitalei,  este locaţia perfectă pentru oameni de afaceri sau călători în tranzit, fiind situată la doar 20 minute de Aeroportul Internaţional Henri Coandă, 3 minute de Gara de Nord.

La Ave Hotel Victoriei poţi petrece momente romantice alături de persoana iubita în deplină intimitate şi discreţie, fiind tratat cu respect şi căldură de o echipa profesionistă mereu atentă la nevoile şi dorinţele tale.

AVE Hotel Victoriei  îți oferă internet gratuit, informaţii turistice şi culturale, transportul și depozitarea bagajelor într-o camera special amenajată, cât și informaţii privind orarul mijloacelor de transport, rezervări bilete avion/tren și room service.

AVE Parlament va oferă posibilitatea de cazare în camere cu un design modern, utilate şi echipate la standarde de patru stele, în două locaţii accesibile. Pentru cazare Unirii, poți apela cu încredere la Ave Hotel, care îți pune la dispoziție cele mai bune servicii de cazare în regim hotelier.

Pensiunea AVE Parlament este situată în apropierea Palatului Parlamentului, într-o zona liniştită a oraşului, și oferă camere moderne, utilate şi echipate, în apropiere de centrul istoric al Bucureştiului, unde va puteţi bucură de viaţă de noapte, veţi găsi o mulţime de baruri, cafenele, restaurante, teatre şi obiective turistice.

Alegeţi pensiunea AVE Parlament pentru a va bucură de cazare la standarde de patru stele, camere curate şi spaţioase, cu baie în camera, ce dispun de cabina de dus modernă sau cadă cu jacuzzi, room service, televizor LCD, Wi-Fi gratuit, toate serviciile le puteţi personaliza în funcţie de nevoile şi dorinţele dumneavoastră.

Pentru detalii legate de ce tarife și prețuri au cele două unități hoteliere ale Ave Hotel, intră pe site-ul oficial sau sună la telefon sau contactează compania prin email la următoarele adrese:

Ave Hotel Victoriei: Str. Maltopol nr. 22, sector 1, Bucuresti; telefon: +4-0733 151 333; E-mail: rezervari@avehotel.ro

Ave Hotel Vila Parlament: Str. Sirenelor nr. 50, sector 5, Bucuresti; telefon: +4-0733 151 333; E-mail: rezervari@avehotel.ro


Vizualizaţi Vila Parlament pe o hartă mai mare

>