Breaking news

Cleopatra Stratan îşi lansează la Sala Palatului, albumul “Melodii pentru copii”

loading...

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, Cleopatra Stratan va susţine un concert la Sala Palatului unde îşi va lansa albumui “Melodii pentru copii”.

Cleopatra Stratan, cea care nu cu mult timp în urmă îl aştepta pe Ghiţă, în portiţă, va susţine un concert de lansare a noului album, la Sala Palatului din Bucureşti.

De 1 iunie, Cleopatra promite un spectacol desprins din lumea basmelor, a copilăriei, a inocenţei, a jocului şi nu în ultimul rând, al muzicii. Micuţa artistă se va bucura să aibă cât mai mulţi oaspeţi care să cânte alături de ea, melodiile fredonate cu drag, dar şi să îi încânte cu noile sale piese.

Toate într-un decor minunat, vesel şi colorat! Mai mult decât atât, la sfârşitul concertului Cleopatra va extrage câştigătorul unui sejur pentru 2 persoane la Disneyland Paris care o va însoţi pe artistă şi pe restul familiei Stratan pe tărâmul magic Disney, la începutul lunii iulie.

Cleopatra Stratan a reuşit să intre de şase ori în Cartea Recordurilor şi se mândreşte cu propriul său album lansat la vârsta de doar trei ani, un hit care a stat pe primul loc timp de şase săptămâni în topurile naţionale, dar şi cu trei premii MTV primite.

 

loading...