Breaking news

Claudiu Roman, DJ la Radio 21, s-a sinucis prin spânzurare, pentru că a fost concediat

Tragedie cumplită în mass-media românească. Claudiu Roman, DJ la Radio 21, în vârstă de 34 de ani, și-a pus capăt zilelor, după ce a fost dat afară de la radio.

claudiu romanClaudiu Roman a fost găsit spânzurat, vineri dimineaţă, în locuinţa sa din Sectorul 4 al Capitalei.

Potrivit anchetatorilor, uşa locuinţei era încuiată pe dinăuntru, iar pe corpul lui Claudiu Roman nu s-au găsit urme de violenţă.

Potrivit polițiștilor, principala ipoteză luată în calcul este sinuciderea, întrucât vedeta radio a lăsat și un bilet de adio.

Claudiu Roman ar fi scris în biletul de adio că îi pare rău pentru gestul său.

Claudiu Roman fusese dat afară de la Radio 21 la începutul acestei luni. Din acest motiv, se pare că tânărul a ales să-și pună capăt zilelor.

DJ-ul nu este la prima tentativa de sinucidere. În 2013, când a fost din nou dat afară, Claudiu Roman a avut un accident de maşină. Prietenii acestuia au susţinut că în realitate, tânărul ar fi vrut să se sinucidă.

Ipoteza sinuciderii pe motiv de concediere este confirmată indirect și de fostul director al Radio 21.

“Astăzi este o zi foarte tristă. Dar şi o palmă peste ochii celor care nu au înţeles încă, ce înseamnă să frângi aripile pasiunii…“, a scris pe facebook, fostul director executiv Radio 21, Alexandru Niculescu.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

În 2012, pe când lucra la Europa FM, Claudiu Roman s-a clasat pe locul 7, în topul celor mai bune voci de radio din România, în cadrul unei campanii naționale realizate de exclusivNEWS.ro.

>