Breaking news

Claudiu Nergheș este la un pas de Galele Live X Factor 2013

Claudiu Nergheș, clujeanul de 21 de ani care a uimit juriul cu dantura sa perfectă, este la doar un pas de Galele Live X Factor România 2013.

claudiu nerghesClaudiu Nergheș se numără printre cei 12 concurenți din echipa lui Dan Bittman care au ajuns în etapa Home Judje Visit.

Duminică seară, Antena 1 a difuzat ultima parte a audițiilor în fața juraților, dar și cea mai mare parte din bootcamp, unde au ajuns doar 42 de soliști și 21 de trupe.

Delia a primit concurenții cu vârste de peste 20 de ani, Bittman pe cei sub 20 de ani iar Cheloo se va ocupa de trupe.

Claudiu Nergheș a reușit să-l impresioneze pe Dan Bittman, care a decis să-l treacă în etapa următoare, Home Judje Visit. Însă, verdictul a fost de infarct la propriu. Și asta pentru că Dan Bittman s-a jucat cu nervii lui Claudiu. Prima dată l-a pus să conducă afară câteva fete care fuseseră eliminate din bootcamp, după care i-a spus să se întoarcă.

Copilași galben de grași, am o veste excepțională, mai am un loc. Hai ca să nu vă mai țin… eu nu sunt foarte mulțumit ..ceva a lipsit..tu(nr. Claudiu Nergheș) ia-o pe ea de mână, și pe ea de mână și mergeți. Îmi pare rău, atâta s-a putut. Merci frumos. Și după ce le duci până acolo, te întorci puțin”, a spus Bittman în fața celor cinci concurenți.

După ce Claudiu a revenit în camera juratului, Bittman și-a continuat discursul final: Vă bateți trei pe un loc, ce facem… ce facem?! Să nu vă supărați una pe cealaltă că nu ați trecut. Așa că am să-l rog pe el să vă ia de mână, îi dau lui o șansă. Nuu nu ieși….ia-o de mână, acum poți să le duci și să își anunțe părinții că au luat și că ați intrat toți trei.

După ce l-a ținut în tensiune și suspans atâta timp, Claudiu Nergheș a mai avut puterea să se bucure pentru că a ajuns în etapa Home Judje Visit, fiind la doar un pas de Galele Live X Factor.

Duminica Viitoare, Claudiu va cânta în fața lui Dan Bittman și a Simonei Gherghe, pentru unul din cele cinci locuri care duc în Galele Live X Factor România 2013.