Breaking news

Claudiu Lukacsi și-a acordat singur, ore suplimentare la TVR, în cuantum de 200 milioane lei

Claudiu Lukacsi, director al Știrilor TVR a încasat un salariu nesimțit în primele șase luni din 2014 și în plus, și-a acordat singur plata a sute de ore suplimentare în cuantum de circa 200 de milioane de lei vechi. 

claudiu lukacsi - tvrTupeu și nesimțire fără margini la Televiziunea Română. În timp ce TVR  are datorii de 122 de milioane de euro și e la un pas de insolvență, Director Știrilor, Claudiu Lukacsi își acordă singur prime și ore suplimentare de mii de euro.

În perioada ianuarie – iunie 2014, Claudiu Lukacsi a încasat de la TVR  suma de 81378 lei, care include, salariu de bază, sporuri, prime și ore suplimentare.

Din care doar orele suplimentare însumează 19.573 lei. Lukacsi este singurul director din TVR care și-a acordat singur plata orelor suplimentare.

Nu doar Claudiu Luckacsi încasează salarii exorbitante de la Televiziunea Română.

Stelian Tănase, Președintele Televiziunii Române a încasat în primele șase luni ale lui 2014, suma de 97. 087 lei, adică aproximativ 22.000 de euro.

Aceste cifre exorbitante au ajuns și pe masa membrilor Consiliului de Administrație al TVR care se vor reuni în ședință abia în luna septembrie, pentru a le analiza și să decidă dacă Tănase și Lukacsi vor încasa în continuare fabuloasele sume de bani.

Ne întrebăm oare câte sute de ore suplimentare a făcut Claudiu Lukacsi în cele șase luni de zile și pentru ce anume, în condițiile în care audiența Jurnalelor TVR este mai mult decât modestă.

Cu așa salarii nesimțite nu este de mirare că Televiziunea Română este înglobată în datorii și că este la un pas de a-și închide porțile. Stelian Tănase primește salariul ca să cenzureze documentare, să oprească emisia TVR Moldova și să transforme TVR 1 în canal de știri, deși Televiziunea Română deține în portofoliu un post specializat pe știri – TVR News.

salarii si prime tvr lukacsi si stelian tanase