Breaking news

Claudiu Lucaci, șeful știrilor TVR, face apel la colegi să participe la relansarea jurnalelor

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Claudiu Lucaci, directorul interimar al Știrilor TVR, îndeamnă colegii săi să participe cu idei la realnsarea jurnalelor Televiziunii Române și să nu se lase intimidatide inamici.

Intitulată ”Mesaj către colegii din TVR”, postarea lui Claudiu Lucaci de pe facebook, reprezintă un îndemn la luptă și rezistență pentru a repune televiziunea pe picioare.

TVR trece prin cele mai dificile momente ale existenţei sale. De ani buni suntem consideraţi expiraţi, lipsiţi de credibilitate, decăzuţi din drepturile profesionale. Această imagine este indusă de inamici şi eronată, în multe privinţe. Nu toţi angajaţii televiziunii publice şomează sau acceptă să fie pierde-vară. Nu suntem toţi dependenţi de o sinecură şi încă mai avem un cuvânt de spus în spaţiul public”, scrie Claudiu Lucaci pe Facebook.

șeful Știrilor TVR, spune că se numărăr printre jurnaliștii izolați și umiliți profesional la locul de muncă și cu toate acestea vrea să meargă mai departe cu proiectele de relansare a emisiunilor departamentului de știri și cere colegilor să i se alăture.

Dragi colegi,vă invit să participaţi la relansarea jurnalelor de ştiri şi a emisiunilor DEIS. Cei dintre voi care au idei, proiecte sau creaţii de portofoliu pretabile difuzării în spaţiile de emisie pentru actualităţi sunt bineveniti alături de noi. În 22 octombrie mi-am propus ca Ştirile TVR să se relanseze cu noi emisiuni şi cu modificări de spaţii orare. Vrem să redăm publicului plăcerea şi nostalgia televiziunii familiei. Cred în salvarea noastră profesională prin muncă şi creativitate”, mai spune Claudiu Lucaci în îndemnul postat pe facebook.

Claudiu Lucaci a fost numit în 12 iulie, de către Claudiu Săftoiu, în funcția de director interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport (DEIS).

>