Breaking news

Claudiu Dumitrache cantă dragoste dintre Joan Baez și Bob Dylan.

Intr-un concert sustinut de catre Claudiu saptamana trecuta in Centrul Vechi al Capitalei, cantaretul a interpretat "Diamonds and Rust" si a avut o mare de de oameni care i-au aplaudat si apreciat varianta proprie. O zi mai tarziu, Claudiu a intrat in studio si a inregistrat piesa pe care publicul o poate asculta din 20 martie pe canalul de Youtube - Claudiu Dumitrache, dar si la doua radio-uri din Rep. Moldova. 

Claudiu ne aminteste de anii ’70 printr-o varianta proprie a celebrei piese “Diamonds and Rust”, compusa și interpretata de către legendara artista folk Joan Baez. Piesa a fost compusa pentru Bob Dylan, fiind o adevărată poezie muzicală, povestind iubirea dintre cei doi. Emotia și intensitatea se pot simți și in varianta lui Claudiu Dumitrache, în care artistul a ales sa schimbe câteva versuri și modul de interpretare.

Pretențios atunci când vine vorba de muzică. Nu știu dacă muzica din capul meu sau muzica tuturor…
Cu toate ca publicul nostru cere cu totul altceva, aleg sa cant ceea ce simt și ceea ce îmi place, aducând aminte de artă, dragoste și profunzime.

Am și piese proprii pe care le voi lansa printr-un album. Dar cred ca pana ajung sa îmi public creațiile mele, ar trebui sa ma întorc puțin în trecut, cu 5, 6 sau 7 decenii, acolo unde se pot simți clar diferențele dintre emoțiile manifestate în procesul perceperii artei, și emoțiile simțite ascultând radioul de astăzi, la care rar putem identifica un conținut cu arta muzicală. Momentan sunt genul de artist care nu ar plăti bilet la niciun artist sonor din România. În schimb, m-aș bucura sa am ocazia sa cumpăr un bilet la artiști precum Joan Baez, Judy Collins, Celine Dion, Kelly Family, Jennifer Holliday sau Westlife. Asa ați aflat și o parte dintre artiștii mei preferați… 😀 Unii au mai fost, alții nu se știe dacă vor ajunge vreodată la noi.

Sper sa placa publicului meu format din prieteni și alte 10 persoane, aceasta variantă pentru  opera unei legende în viata!” – a scris Claudiu redacției.

 

 

 

 

 

 

 

 

>