Breaking news

Claudiu Bleonț i-a făcut respirație gură la gură lui Jorge

Actorul Claudiu Bleonț i-a făcut respirație gură la gură, musculosului Jorge, căruia i se face rău pe planul înclinat, la “Totul e permis”, duminică, 12 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

claudiu bleont si jorgeÎn superproducția “Farmacista de ocazie”, care se desfășoară pe planul înclinat la 22,5 grade, Maria Buză joacă o farmacistă închipuită, Cosmina e clienta supraponderală, Jorge e Georgeta, o bătrânică pisăloagă, iar Claudiu Bleonț are rolul adevăratului farmacist.

Maria îi ține locul iubitului ei, farmacistul, când bătrânica isterică și doamna supraponderală foarte grăbită intră în același timp în farmacie și au tot felul de cereri ciudate. La un moment dat, bătrânei i se face rău. Claudiu, care între timp își face intrarea în farmacie, e avertizat insistent de prezentatorul Cosmin Seleși că “moare bătrâna!!”. Ca să nu se întâmple acest nefericit eveniment, Claudiu se aruncă asupra bătrânei și îi face respirație gură la gură! Bătrânica își revine spectaculos, își face curaj și cere medicamentele pentru care venise, de fapt, la farmacie, scandalizându-i pe cei prezenți.

Ce veste le dă bătrânica, după ce folosește toaleta farmaciei, aflați duminică, 12 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.

În ediția de duminică, “se bat” echipa care a câștigat pariul distracției săptămâna trecută, anume cea formată din Lucian Ghimiși (căpitan), Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Pepe, și o nouă trupă de artiști gata de confruntare, formată din Maria Buză (căpitan), Claudiu Bleonț, Cosmina Păsărin și Jorge.