Breaking news

Claudiu Bleonţ a luat plasă în postura de exponat de lux la Zoo

loading...

În acest sezon, dacă e miercuri, e “Plasa de stele”. Formatul tv care stârnește, la fiecare ediție, interesul, dar și amuzamentul telespectatorilor, a revenit pe micile ecrane cu farse de senzaţie.

bleont ia plasaÎn aceastã searã, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmãri un numãr inedit de umor, din distribuţia cãruia face partea actorul Claudiu Bleonţ. Desigur, regia stã sub semnãtura campionului divertismentului, Dan Negru!

Aflând din timp cã actorul va face o vizitã unei grãdini zoologice, Dan Negru i-a pregãtit lui Claudiu un scenariu pe cinste. Un copil care se juca în zonã îl roagã pe actor sã îi recupereze mingea cãzutã într-o cuşcã, prilej fantastic pentru echipa de farsori de a-l închide în cuşcã.

Bineînţeles, la faţa locului apar ca prin minune şi o plãcuţã cu „Homo sapiens”, dar şi un grup de strãini care se amuzã pe cinste de exponatul de lux care a ajuns în faţa ochilor lor.

Cum a reacţionat Claudiu Bleonţ, rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:30, într-o nouã ediţie de senzaţie Plasa de stele, la Antena 1.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>